Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

מחליף בקרוב(יולי) את הרכב שלי - יונדאי (ליסינג)i20 2012

כרגע האופציות(קבוצה 2 ,סופר מיני 2015) הן :

יונדאי i20 inspire 1.4 אוטו'

מאזדה 2 1.5 אוטו' dynamic

טויוטה יאריס סול 1.3 אוטו'

(מברר בנוסף עם הסקודה פאביה רלבנטי)

חשוב לי בעיקר:נוחות נסיעה(בעיקר מקדימה),התנהגות כביש(זריז,לא עגלה),שווי מס.

פחות חשוב:צריכת דלק(דלקן),טיפולים(ליסינג),מרווח מאחורה ובבגאג'.

אחרי 3 שנים עם ה i20 : הוא סה"כ בסדר,לא אהבתי את התנהגות המנוע+גיר(איטי,השהייה בהילוכים),רועש בפנים,לא נוח בנסיעות ארוכות(דר"א הרכב עם כ 60,000 ק"מ בלבד,ללא תאונות רק קצת שריטות בפינות,אצלי 3 שנים,נהג יחיד,חוץ מטיפולים - לא היה במוסך,לבן,84-822-13,חוזר לליסינג(שלמה סיקסט) ביולי).

מה ממליצים המומחים???

בתודה מראש!

ערן

פורסם

המאזדה 2 מיושנת, והייתי מוותר (לא בטוח בכלל שהיא עוד תהיה במלאי ביולי) אם מדובר על הדגם החדש, אז זה שווה בדיקה כשיהיה אפשר לבדוק אותו.

לגבי השאר, אני הייתי עושה נסיעת מבחן בכל המועמדות, ולפי ההרגשה - מחליט.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה!

לגבי המאזדה 2 : אני הייתי בטוח שמדובר בדגם החדש , כרגע זה בבירור אבל כנראה שאכן מדובר בישן ואם כך - אז הוא לא רלבנטי...

אשמח לשמוע עוד תגובות!

פורסם

כדי לך לנסות את הטויוטה יאריס אחלה של רכב וגם מאוד נוחה אם היא תתאים לך לך עליה :) בהצלחה

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

כל שלושת הבחירות שציינת הן לא להיט לאור הדרישות שציינת.

יונדאי i20 החדשה עושה שימוש במנוע ובגיר של הדגם הקודם. אם הוא אכזב אותך מבחינת ביצועים, גם החדש יאכזב.

מאזדה 2 החדשה עוד לא הגיעה לארץ ומה שמוצע לך זה הדגם הישי והמיושן. היא זריזה אבל מיושנת. לאור העובדה שעבורך אין הבדל בעלות הרכב (ללקוח פרטי היא עולה היום 20 אלף ₪ פחות מהמתחרות שלה, לך שווי השימוש זהה) אין לה יתרון משמעותי על מתחרותיה.

טויוטה יאריס אכן מכונית חביבה למדי. אבל ביצועים הם לא הצד החזק שלה, חיסכון בדלק דווקא כן אבל זה לא חשוב לך.

סקודה פאביה או פולקסווגן פולו תפורות על הדרישות שלך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הייתי ממליץ על היאריס. לגבי הפולן והפביה, אופציות נחמדות, אבל כשיש בעיות עם הקומבן TSI_DSG , אז מתחיל להיות לא נעים. כלומר, תחליט אם חשוב לך ראש שקט, או הנאה מנהיגה עם פוטנציאל לבעיות.

פורסם

הרכב בליסינג - תקלות לא אמורות להפריע לו (אם בכלל יהיו, כי מדובר במכללים משופרים)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

אכן האופציות לא להיט,מה לעשות זה מה שיש לליסינג להציע..

אז האופציה הכי סבירה לדעת הרוב פה זו היאריס?

היונדאי החדשה זה רק העיצוב חדש לעומת הדגם הקודם?

תודה!

פורסם

פה אחד טויוטה יאריס :) אגב לאחותי יש מודל 2014 מאוד מאוד מרוצה ממנה לקחה בצבע כסף רמת גימור STYLE עם מולטמידה ומצלמת רוורס

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

אם זה רק ליסינג האופציות שלך אז היאריס זו האופציה הכי נורמלית, יונדאי רק תחליף את המנוע והגיר יותר מאוחר, המאזדה אתה אומר דגם קודם אז כן, היאריס.

פורסם

על הנייר היאריס לוקחת.

א-ב-ל אתה לא חי עם העובדות היבשות.

ולכן אני ממליץ לך לבצע נסיעת מבחן בכל המועמדות, ולהחליט לפי מה שהכי נוח ונעים לך.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

תודה לכול מי שענה!

אני אלך על היאריס,

שאלה קטנה אחרונה:

זה שהרכב 2015 זה אומר בוודאות שזה הדגם החדש?(עם הגריל x הקדמי)

תודה!

פורסם

תיאורתית הדגם הישן יכול להיות משווק כ2015, כי הדגם החדש הגיע בספטמבר שעבר. מעשית - זה מאד לא סביר, אבל לא יזיק לוודא.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

היי,

בין היונדאי i20

inspire 1.4 אוטו' - ל -

טויוטה יאריס

סול 1.3 אוטו' ,

המלצתם על היאריס,

כיום גם המאזדה 2 החדשה אוטו' ,1.5(אקטיב?) רלוונטית,

היא עדיפה על היאריס?

מישהו כבר נסע על הדגם הסטנדרטי? כי כול הכתבות שראיתי היו על הדגם המפואר...

תודה רבה!

• תוכן חדש...