Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני מאד רוצה להחליף את הפוקוס שנת 2007 שלי למונדאו שנים 2010-2012. מהשירשורים שקראתיי פה ראיתי שיש כמה דגמים (טרנד, טרנד x, טיטניום) וכמה מנועים (2000 ו-2300, נכון?!) ומתיחת פנים ויצאתי מאד מבולבל. אשמח אם מישהו יוכל לעשות לי סדר בבלאגן. מה מומלץ, איזה דגם, איזה מנוע/גיר (רק שלא יהיה הגיר הזוועתי של הפוקוס החדשה). תודה :)

פורסם

אכן ישנם כמה רמות גימור למונדאו (טרנד,טרנד x וטיטניום) ובטווח שנים שציינת 10-12 יש גם לפני ואחרי מתיחת פנים לכן אתה מבולבל אני אשתדל לעשות לך קצת סדר:

במנועי בנזין בלבד!!!

עד 2010 המונדאו הגיעה רק במנועי 2.3 ל׳ 161 כ״ס בכל רמות הגימור.

מ2011 הטיטניום עברה מתיחת פנים שנמכרה עד השנה ותוחלף בדגם חדש לקראת סוף השנה והגיעה עם מנוע 2ל׳ ecoboost טורבו 240 כ״ס עם תיבת הילוכים רובוטית (power shift) ובדגם הטרנד אותו מנוע 2.3 161 כ״ס

ב2012 גם הטרנד עברה מתיחת פנים והחלפת מנוע ב 2ל׳ ecoboost turbo עם תיבת ההילוכים הרובוטית אבל עם 203כ״ס לעומת הטיטניום עם 240כ״ס.

מקווה שעשיתי לך יותר סדר מבלאגן

ואם התכוונת שתיבת ההילוכים הזוועתית של הפוקוס היא אותה תיבה של המונדאו לאחר המתיחה (power shift) לדעתי תיבה מצויינת במיוחד במונדאו טיטניום, מתפקדת מצויין צריך רק להתרגל לעניין של התחלות נסיעה מ 0 חוץ מזה אני מדגיש שלדעתי בלבד, אחת התיבות הרובוטיות המוצלחות כיום אפילו מה dsg של VW

hu:clarion dxz785usb|comp:hertz mlk165|amp: audison lrx 4.1k|sub:hertz hx300d|mono:sundown audio sae1000d

פורסם

רק לציין עניין חשוב מאוד, תיבת ההילוכים POWERSHIFT של הפוקוס היא בעלת קלאצ'ים יבשים לעומת המונדאו ושאר הסדרות של פורד שבהן יש קלאצ'ים רטובים.

סתם לידע כללי, תיבת ההילוכים של הפוקוס דיזל, היא עם קלאצ'ים רטובים כמו אצל המונדאו.

פורד ייחסה והבינה את הבעיות שיש בפוקוס לגבי הגיר והוציאה אחריות נרחבת במדינות שונות וכו', שווה לעקוב.

אבל עדיין, במונדאו ובפוקוס דיזל, אלו תיבות עם קלאצ'ים רטובים, לא לשכוח, הן מיועדות להתמודד עם מומנט גבוהה בהרבה וחלקות יותר.

פורסם

הבדלים בגימור:

2008-2010 טרנד- 7 כריות אוויר, בקרת שיוט, CD מובנה, בקרת אקלים מפוצלת, והכל על פאנל כסוף.

טרנד X - כנ"ל בתוספת מגנזיום

טיטניום- מגנזיום, סאנרוף, מושבי עור, לוח שעונים שונה, פאנל שונה עם מערכת שמע של סוני, ניקלים בפאנלים ועוד

2011- מנוע 2300 לאחר מתיחת הפנים: האיתותים מהכנפיים עלו למראות, הגריל הקדמי הוקטן, הוספו "גבות מעל לפנסי הערפל(בטרנד זה פלסטיק שחור ובטיטניום שורת נורות לד). תוכן הבקלית בפנסים האחוריים שונה קצת.

מבפנים:

עדכונים קלים בתא הנוסעים והעדכון הגדול ביותר הוא החלפת הפאנל הכסוף (שהכפתורים שלו נטו להתנפח/להתקלף) לפאנל שחור שלדעתי גם יותר יפה. עדכון דומה בוצע בפוקוס 2010.

מ 2012 הופסק שיווק מנוע ה 2300 ונשאר רק מנוע 203 כ"ס בטרנד ו 240 כ"ס בטיטניום. אני יודע שמערכת המולטימדיה גם עודכנה בטיטניום ב 2012 אך לא ידבתי ברכב.

כמו כן הוחלפו יציאות האגזוזים מ 2012 בדגמי הטורבו.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...