Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראשית חשוב לי להגיד שאני לא באמת חושב שרכבי מיני הם כל כך חסכוניים בדלק - אני מתדלק מיכל מלא בתדירות כה גדולה שהמתדלקים בתחנה ליד הבית כבר מזהים אותי, ואני לא נוסע כל כך הרבה. בגלל זה, ובגלל שתארת מציאות שבה אתה מבלה הרבה זמן בנהיגה, אני לא הייתי ממליץ לך לקנות רכב מיני - חבל להתפשר על הנוחות שלך. אני חושב שכדאי לך להתרכז ברכבי סופר מיני שהם כבר יותר מרווחים ונעימים לנהיגה ממושכת, לחלקם יש צריכת דלק לא רעה בכלל (למשל לקיה ריו) והם גם הרבה יותר בטיחותיים.

פורסם

איזה רכב יש לך?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
יכול להיות שעם נסועה כזו גבוהה עדיין משתלם לקחת ליסינג.

הנה מחשבון שיבדוק http://www.bankrate.co.il/site/banking_lising_calc.asp

המחשבון הזה מעודכן לשנת 2008, ובכל מקרה אני לא מתכוון לקחת ליסינג.

הספייס סטאר נשמעת עכשיו כמו הבחירה המתאימה יותר עבורי, אקבע נסיעת מבחן במיצובישי ואז אחליט.

שוב תודה לעוזרים!

• תוכן חדש...