Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות בין 2 רכבים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקציב 90~ אש"ח, דרישות - דגש על אמינות. פחות חשוב, אבל עדיין רצוי - איכות נסיעה טובה.

לאחר מס' אשכולות החלטתי לבחור בין אחד מהרכבים האלו, ואני רוצה לרכז הכל כאן.

פורסם

המאזדה 2 היא בכלל סופר מיני והסיויק משפחתית. שוב: מה אתה מחפש ברכב? את מי הרכב ישמש? אני רואה בשרשורים שפתחת שאתה לא סגור על הדרישות שלך.

ברגע שתכין רשימה עם סדרי עדיפויות מה יותר חשוב ומה פחות- נוכל לתת לך תשובה ברורה. מציע לך לקרוא את המדריך שכתבתי ונמצא בחתימה שלי.

פורסם

אפשר לרדת ממזדה 2, רק 2 הרכבים בראשי.

אני רוצה רכב סופר מיניי/משפחתי תקציב רשמתי.

נסיעותת עירוניות ובין עירוניות בעיקר.

יש גם hyundai i25 inspire 1.4, ה0.2 בין 2 הדגמים זה מהו מורגש במהירות ובכוח?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...