Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניינת לרכוש רכב חסכוני בדלק המיועד לנסיעות עירוניות ולנסיעות בינעירוניות (פעמיים בחודש).

הבנתי שחסכוני וחזק אלה תכונות שלא הולכות כ"כ ביחד אבל אשמח לשמוע על רכבים חסכוניים שנחשבים יחסית חזקים ובטוחים לנסיעה.

ממה שהבנתי כדאי לי ללכת על קיה פיקנטו שגם עומדת בתקציב שלי (40-50), גם יחסית חסכונית וגם עם ביצועים סבירים בבינעירוני.

מה דעתכם?

אשמח לקבל המלצה לרכבים נוספים/אחרים.

תודה רבה!

פורסם

אם את נוסעת הרבה בין עירוני אז אולי כדאי לך לבחור במכוניות קצת יותר גדולות מהפיקנטו, מה שנקרא סופר-מיני.

לרובן יש מנועים חזקים יותר משל הפיקנטו כך שהם מציעים ביצועים טובים יותר בבין עירוני וכיוון שהם קצת יותר גדולים הם גם מרגישים לרוב קצת יותר יציבים. מבחינת צריכת דלק, ההבדל בין הרכבים האלו לפיקנטו הוא מאוד קטן ולפעמים אפילו זניח.

בתקציב שלך את יכולה למצוא בקלות אופל קורסה משומשת במצב טוב. הקורסה בטיחותית, מרווחת, איכותית ויש לה נסיעה מעולה בכבישים בין עירוניים. לקורסה, אגב, יש מנוע 1.4 ליטר עם 100 כוחות סוס, הרבה יותר מה-80 ומשהו של הפיקנטו, ככה שהיא חזקה יותר. צריכת הדלק של הפיקנטו והקורסה זהה.

פורסם

ידני או אוטומט?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בסכום הזה אני חוזר וממליץ כדי לבדוק הונדה סיוויק שנים 2007-2008 רכב חסכוני ממש צורך דלק משולב 1 ל17 מהנה ומפנק לנהיגה ובהחלט את יכולה למצוא יד פרטית בסכום שלך רק תבדקי היטב מתי הוחלפה הסוללות והאם יש אחריות!

בהצלחה

פורסם

לאיזה צריכה אתה מצפה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...