Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני אשמח לעזרתכם .

מחר בבוקר אני כנראה הולך לרכוש רכב המון הצעות הגיעו אליי אך בסוף ננעלתי על 2 :

מאזדה 3 2006 יד 2 עם 140 אלף קילומטר

פיאט פונטו גרנדה 2008 עם 75 אלף קילומטר

שניהם בערך אותו המחיר רק שהפונטו בקצת יותר זולה (25 אלף )

אני יודע שהפונטו קצת יותר קורצת אך השם פיאט קצת מלחיץ

מעוניין מאוד לשמוע עוד דעות

תודה מראש

פורסם

האמת לא כזה משנה לי .

חשוב לי מאוד שיהיה רכב אמין שעושה נסיעות לאילת לצפון לירושלים בלי דפיקות לב .

ומצד שני שגם יהיה נוח לעיר ונסיעות של 30 קילומטר כמה פעמים בשבוע

פורסם

תהיה ממוקד יותר זה יעזור לך...מה אתה מעדיף? סופר מיני או משפחתית? מה התקציב? מה הדרישות מהרכב? האם הרכבים האלו הם ממגרש או ממוכרים פרטיים? האם יש להם היסטוריית טיפולים מלאה? (בתקציב של 25K אם אני מבין לפי ההודעה הראשונה, זה מאוד חשוב).

האם גיר רגיל בא בחשבון?.

פורסם

איתמר תודה רבה על התייחסותך לנושא .

בגדול המיני בגלל החיסכון בדלק מושך אותי יותר אך מנגד רכב חזק ואמין גם מושך אותי .

בגלל זה הגעתי למצב הזה בין שני הרכבים הנ"ל .

ידני לא בחשבון .

בסופו של דבר העיניין הוא לגביי האמינות , רכב שיסע בראש שקט, מה שהיה חסר לי ברכב הקודם שהיה בבעלותי (סיטרואן סי 4)

אפשר לקחת בחשבון גם את עלות הטיפולים והאחזקה

האם פיאט הוא לא מותג חלש שקשה למכור וקיים טווח אדיר בין המחירון למחיר הקניה ?

האם יותר בטוח ללכת על יצרן "חזק" כמו מזדה ?

פורסם

מאזדה 3 לא רכב חזק מבחינת מנוע, אמין אולי כן אבל בתקציב של 25K כפי שכתבתי חשוב יותר איך תחזקו את הרכב.

קשה למכור? הנבואה ניתנה לשוטים...גם המאזדות מציפות את השוק היום. פעם סובארו היתה מלכת המכירות...תראה מה קרה היום...בסופו של דבר רכב ישן יימכר בקלות יותר אם יישמרו עליו כמו שצריך. ואגב, מי אמר שמאזדה "חזקים" בשוק? השוק מוצף, זה לא מה שהיה פעם.

אם יש אפשרות להגדיל את התקציב ל 35K הייתי מחפש יונדאי I20 שנת 2009, מרווח יחסית, בטיחותי, מאובזר מאוד, צריכת דלק סבירה ועלות חלקים מאוד זולה. לי יש כזו שמתקרבת ל 160K ואני מאוד מרוצה. אפשרות אחרת -דייהטסו סיריון/יונדאי אקסנט/סוזוקי ליאנה.

פורסם
מאזדה 3 לא רכב חזק מבחינת מנוע, אמין אולי כן אבל בתקציב של 25K כפי שכתבתי חשוב יותר איך תחזקו את הרכב.

קשה למכור? הנבואה ניתנה לשוטים...גם המאזדות מציפות את השוק היום. פעם סובארו היתה מלכת המכירות...תראה מה קרה היום...בסופו של דבר רכב ישן יימכר בקלות יותר אם יישמרו עליו כמו שצריך. ואגב, מי אמר שמאזדה "חזקים" בשוק? השוק מוצף, זה לא מה שהיה פעם.

אם יש אפשרות להגדיל את התקציב ל 35K הייתי מחפש יונדאי I20 שנת 2009, מרווח יחסית, בטיחותי, מאובזר מאוד, צריכת דלק סבירה ועלות חלקים מאוד זולה. לי יש כזו שמתקרבת ל 160K ואני מאוד מרוצה. אפשרות אחרת -דייהטסו סיריון/יונדאי אקסנט/סוזוקי ליאנה.

תודה רבה איתמר עזרת לי מאוד .

פורסם

את הפיאט אני לא מכיר אבל אם מדובר בגיר רובוטי יש עליו תלונות לפי מה שאני ראיתי פה בפורום, תריץ חיפוש או שתמתין לחברי הפורום. המאזדה 3 - יצא לי לנהוג עליה כמה וכמה פעמים, רכב נחמד ומהנה לנהיגה אבל ממש לא חסכונית בדלק, ככה שיש כאן שיקול שאתה צריך לקחת. מה גם שאתה צריך לבדוק מחירי ביטוחים, בשקלול השנתי זה גם משפיע.

• תוכן חדש...