Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורסטר 2.5 טורבו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם תחפש פה בפורום, תמצא אחד שמקלל את היום שלקח את הטורבו שלהם. היו לו הרבה בעיות והוא גם התלונן על צריכת דלק גבוהה. האמינות אצלהם היא במנועי הבוקסר הרגילים. תחפש את אותו דגם ללא טורבו.

פורסם

לא מצאתי יותר מידי.. אפשר קישור?

חשבתי שהמנועי טורבו שלהם טובים בגלל האימפרזות למיניהן..

הדגמים ללא הטורבו לא חזקים במיוחד.

פורסם

לא מומלץ להתקרב למונעי טורבו שלהם

לפי מה שהבנתי במיוחד באימפרזות קיימת בעיה בתכנון של המנוע

משהוא עם תערובת עניה לצילינדר מספר 4

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

ממליץ לך לעשות חיפוש באנגלית בגוגל. אכן היה סידרה כלשהי בעייתית אבל לא בטוח שהיא בשנים האלה.

חפש קוד מנוע הרכב והשנה, או שם הדגם והשנה.

בכללי בלי להיכנס לאמינות, הרכב חזק, מהנה לנהיגה בצורה משלו("בסיגנון ראלי" גם האימפרזה לא מהנה לדעתם של אנשים), צריכת דלק תחת מעמס 1-6 צריכת דלק משולבת באיזור 1-9-10, בעל יכולות שטח לא רעה.

פורסם

אני מכיר רכב ספציפי אחד, שהושבת כי נמאס לבעלים לתקן אותו. ואז הוא נפטר. הוצע לי לקחת אותו בחינם. זה מזכיר לי לבדוק מה קורה עם זה...

אבל הרבה מאוד תקלות.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

תוכל לפרט? איזה שנה?משהו מלבד מנוע? כי גם אני מכיר כמה כאלה ומלא תקלות זה טיפה מוגזם, אבל אין ספק שהדור שבא אחריו והדור שהיה לפני עדיפים.

פורסם

מנוע סובארו 2.5 ליטר טורבו רגיש יחסית לשיפורים כבדים, ה2.0 ליטר עמיד יותר.

עבר עידכון תוכנה בזמנו וסודרה יחסית הרגישות לשינויים (צילינדר ושמועות) ושיפורים.

אף אחד לא יודע בוודאות להצביע על בעיה מסויימת ונקודתית. מנוע אמין לדעתי,

שתיין אבל חזק ומתגמל. ללא שיפורים מרחיקי לכת,עובד יפה לא בעיות.

הרבה מהמנועים שהלכו שופרו בניסיון להוציא מעל 360-380 כ''ס מהמנוע ובנסיעות חזקות

ומאומצות,זה בעיקרון מה שידוע לי. אם אינך מעניין לשפר את הרכב,המנוע לא אמור להפחיד

כלל.

• תוכן חדש...