Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קבלתי 2 הצעות לפיקנטו אוטומט EX

שנת 2012 יד ראשונה מפרטי, 48000 קמ', 58000 ש"ח

שנת 2013 יד ראשונה מליסינג, 48000 ק"מ, 58000 ש"ח

שניהם נראים ממש טוב רק חיסרון אחד לרכב הראשון שציינתי שיש על המכסה מנוע שריטה שקצת מפריעה לי בעין.

סה"כ שניהם עומדים על אותו מחיר, מה העדיפות מבחינת ערך הרכב וכו..?

תודה

פורסם

ברור שפרטי. חברות ליסינג מטפלות ברכבים בצורה מזעזעת. עדיף פרטי. את השריטה בקלות תוכל לתקן אצל פחח ולהתמקח על המחיר מול הוכר. אל תשכח שיש הרבה פיקנטו בשוק.

כעת: יונדאי i10 שנת 2015, 1.0, ידנית.

בעבר: יונדאי אקסנט שנת 2005, 1.5, אוטומט.

פורסם

nsw-לא בהכרח, השאלה החשובה כרגע איזה ליסינג זה היה? מימוני/תפעולי/השכרה?

ומה המצב של כל אחת מהם האם עברו תאונות וכד'? הוחלף משהו רציני?

לצאת בהצהרה שעדיף רק פרטי הוא לא נכון יש לך עוד הרבה דברים אחרים שצריך להתסכל עליהם, מה שכן גם על ה-2013 יהיה יותר זמן אחריות יבואן

מוריה תני עוד פרטים תאונות? טיפולים? חודש עליה לכביש? כל מה שאםשר תפרטי ונייעץ לך מה תהיה בחירה חכמה יותר

פורסם
nsw-לא בהכרח, השאלה החשובה כרגע איזה ליסינג זה היה? מימוני/תפעולי/השכרה?

ומה המצב של כל אחת מהם האם עברו תאונות וכד'? הוחלף משהו רציני?

לצאת בהצהרה שעדיף רק פרטי הוא לא נכון יש לך עוד הרבה דברים אחרים שצריך להתסכל עליהם, מה שכן גם על ה-2013 יהיה יותר זמן אחריות יבואן

מוריה תני עוד פרטים תאונות? טיפולים? חודש עליה לכביש? כל מה שאםשר תפרטי ונייעץ לך מה תהיה בחירה חכמה יותר

התכוונתי לליסינג תפעולי/השכרה. ברור שבליסינג מימוני הלקוח מטפל לבד והיכן שירצה. ובתור אחד שעבד בחברת ליסינג גדולה ויודע איך שומרים על הרכבים אני מזהיר מלהתקרב לליסינג (שוב-תפעולי/השכרה).

כעת: יונדאי i10 שנת 2015, 1.0, ידנית.

בעבר: יונדאי אקסנט שנת 2005, 1.5, אוטומט.

פורסם

למה לקנות רכב בן שנתיים מליסינג, שאפשר להוסיף 10K ולקבל את הדגם עם ניילונים (אבל את גרסת ה-1 ליטר אוטומט)

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
למה לקנות רכב בן שנתיים מליסינג, שאפשר להוסיף 10K ולקבל את הדגם עם ניילונים (אבל את גרסת ה-1 ליטר אוטומט)

בדיוק!!!

פורסם

א. ביצועים

ב. אבזור

ג. ירידת ערך של רכב חדש

כמובן לכל אחד יש את השיקולים שלו

בנוגע לעניין של הליסינג אני רק אומר שיש עוד הרבה דברים שצריך לקחת בחשבון חוץ מאם האוטו היה ליסינג או פרטי כמו שציינתי האם עבר תאונות? האם יש היסטוריית טיפולים? האם הרכה הפרטי עבר את הטיפולים בזמן ובמוסך מורשה כך שהאחריות עדיין קיימת?

אני מתאר לעצמי ש-NSW התכוונת לליסיניג תפעולי/השכרה אבל פות"ש לא ציינה אז ליסניג זה היה ובנוסף חברות ליסיניג לוקחות את הדגם ה"מפואר"? הם לא קונות את הדגם הפשוט יותר LX?

• תוכן חדש...