Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Mx 5 Nb ידנית או bmw z3 1.8 ידנית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. קוראים לי אמיר ואני נהג חדש ויש לי אהבה מגיל קטן למכוניות רודסטאר... מבחינה תקציבית יש לי עד 70 אלף אבל בשביל nc אני יכול לגרד עוד טיפה רק שאין ממש ברשת למכירה במחירים נורמאלים . בכל מקרה אני מאוד אוהב את החיצוניות של הבמוו אבל מבחינה ביצועית היא לא ממש מהנה והבעיה העיקרית שאני מתלבט בגללה זה האמינות של הרכב . כמובן שמכונית יפנית שנתון 2005 תהיה אמינה הרבה יותר ונהגתי בשניהן והמיטה הרבה יותר מהנה לנהיגה גם מבחינת הדיפרנציאל שמותאם לדריפטים .

השאלה שלי היא האם כדאי לי להתפשר על המראה ולקחת את הצעד הבטוח של לקחת מיאטה או האם לקחת את הבמוו ומאמת להסתכן בבעיות שיהיו לי כל הזמן ... דרך אגב מאוד חשובה לי חווית הנהיגה אבל בסופו של דבר גם הפוזה. אשמח אם תעזרו לי בהתלבטות שלי ותנו חוות דעת נוספות אולי לגבי רכבים נוספים מהקטגוריה הזאת שנמצאים בשוק בטווחי המחיר כיום כמובן בעלות גיר ידני !!!

פורסם (נערך)

מה זה דיפרנציאל מותאם לדריפטים? :roll:

עריכה אחרונה על ידי GhostBuster

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

בחלוקת כוח לגלגלים של המיטה (הדיפרנציאל) שלה הוא מדהים ומותאם לדריפטים בב מ וו קשה יותר לעשות דריפטים כי יש לו דיפרנציאלי שהוא לא מוגבל החלקה אבל הוא פחות טוב ויותר קשה להיכנס איתו לדריפט . אבל שוב אני לא יודע עד כמה הזד 3 לסחוב לי בדריפט כי יהיה מפחיד למשוך הילוך באוטו בן 18

פורסם

אז תגיד שאתה מדבר על דיפרנציאל מוגבל החלקה.

שאלה אחרת. מהכתיבה שלך, נראה שכל מה שמעניין אותך זה דריפטים. אל תיעלב, אבל יש סיכוי שזה בגלל שראית את טוקיו דריפט לאחרונה וזה נראה לך מגניב?

לגבי 2 הרכבים, הייתי הולך על המיאטה, ולו בגלל עלויות האחזקה. קח בחשבון זמינות חלקים לא משהו ושאת הרוב תצטרך להזמין מאיביי ולשלם לבעל מקצוע שיעשה בשבילך את העבודה או לבצע לבד.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

חחחחחחח לא זה לא בגלל טוקיו דריפט אלא בגלל שישל לנו מיאטה בבית כבר והיא מאוד מהנה לדריפטים .. אני לא מסתמך על סרטים ומשחקי מחשב בכל הקשור בהנאה או רצונות . מה שכן אני יודע שהמיטה היא די אמינה והחלפים הם די זולים את ההרכבה אני יעשה בעצמי כבר . פשוט אני פוחד מאוד מהאמניות של הבמוו שמה שקונה אותי בה זה היופי והמראה שלה .

פורסם

ההתלבטות שלך לא ברורה לי, הרי אתה בעצמך אומר שהמיאטה מתעלה על ה-Z3 1.8 בכל פרמטר למעט מראה...

קנה מיאטה. תתחדש!

• תוכן חדש...