Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אחרי הרבה מחשבה הגענו למסקנה שפיאט מולטיפלה היא רכב ממש מוצלח. נוח, מרווח וחסכוני.

מצאנו רכב שאנחנו חושבים לקנות, אבל אנחנו דואגים. הוא מ-2007 וכבר יד רביעית ן-210,000 ק"מ.

בשנה האחרונה הוחלף אלטרנטור ללא מקורי, ולפני חודש הוחלף הרדיאטור.

החשש שלי הוא שאם היה צורך להחליף את הרדיאטור אחרי שהרכב התחמם ונתקע, זה עשוי להצביע על כך שהמנוע התחמם ונהרס.

האם העובדה שבחודש שעבר הרכב נסע ללא בעיות היא אינדיקציה מספיק טובה לכך שהכל בסדר?

זה חשש שנוסף לחששות על כך שאני לא נהגת מי יודע כמה... :) וצריכה להתרגל מחדש לנהיגה על רכב הילוכים בלי להרוס את הקלאץ', לרכב רחב ובעל גחון נמוך.

תוהה אם עדיף לוותר על ההרפתקה, ואשמח לשמוע את דעתכם.

תודה רבה!

כרמית

פורסם

האם הרכב בנזין או דיזל? בצורה החדשה נמכרו מעט מאד מכוניות כאלה בארץ. זו לבד סיבה טובה בהחלט לא לרכוש רכב זה. עוד לפני העבר המפוקפק שציינת.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

רכב משנת 2007 הוא רכב ישן. ברור שתהיה לו היסטוריה של תקלות אחרת כולם היו קונים רכבים ישנים.

בודקים את הרכב במצבו הנוכחי, אם הוחלף חלק כזה או אחר זה אומר שהרכב טופל וצריך לראות בהחלפת החלק יתרון ולא חיסרון.

מספר הידיים שעבר הרכב לא מעיד על מצבו.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

יד 4 ל2007 זה לא כזה מטורף, יש 2012 יד 3 ואף 4.

2007 כמו שצויין, זה לא רכב חדש, רכב בן 8 בערך, הגיוני שיהיו לו תקלות.

ראש מנוע לא מעיד טובות על האחזקה שהרכב עבר.

לא יודע אם הייתי רוכש רכב כזה, נמכר ביחידות בודדות, חלקי חילוף/פלסטיקה וכדומה מפירוקיות למשל אני בספק אם ניתן למצוא, מייקר משמעותית את האחזקה כשצריך להסתמך על היבואן.

לדעתי תתן תקציב, ותוכל למצוא רכב בשנתון הזה שהוא לא מולטיפלה.

פורסם

הייתי רוכש רכב מסוג זה רק בכפוף למחיר נמוך במיוחד.

היעדר חלקי חילוף בפירוקים ויבואן שכבר לא בטוח שמחזיק חלפים במלאי - לא מבטיחים עתיד ורוד מבחינת עלויות אחזקה.

אם המחיר זנותי, סביבות 50% מהמחירון הרשמי, אולי שווה להמר ולנסוע עד התקלה הרצינית הראשונה.

• תוכן חדש...