Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לחברי הפורום,

אני מחפש משפחתית אמינה מאוד וזולה לתחזוקה, בטוחה, נוחה, אין לי בעיה שתהיה ידנית או אוטומטית, עם בגאז' שיאפשר להכניס בו כיסא גלגלים בנוחות (לשם השוואה, הכיסא נכנס גם למאזדה 3 למרות שתופס כמעט את כל הגודל).

התקציב שלי הוא 20K-40K, אני מחפש רכב שישמש אותי לשנים ארוכות ולא להחליף כל שנתיים.

אני אסע ברכב בערך עד 10000 ק"מ בשנה.

יש לי כמה רכבים בראש, הבעיה שלכל רכב יש חוות דעת שליליות בין החיוביות, אני גם לא יודע אם שווה לקחת רכב שנה גבוהה או כדאי לפעמים לקחת רכב ישן יותר אבל אמין וזול לתחזוקה הרבה יותר.

הנה רשימת הרכבים שעלו לי בראש, מה דעתכם? לא לגעת? לקחת? מה מומלץ לבדוק אם לקחת? יש שנים עדיפות?

להלן הרשימה של הרכבים שעלו לי בראש:

1. שברולט קרוז 2009 1.6 (הבנתי שהרכב לא ממש אמין אבל זול ובגאז' גדול)

2. טויוטה קורולה (איזה שנים/גרסאות עדיף לחפש? )

3. פורד פוקוס (איזה שנים/גרסאות עדיף לחפש? אגב יש 2 גרסאות: 1.6 ו 2.0)

4. קיה סראטו

5. מיצובישי לנסר (שמעתי שהבגאז' קטן והרכב עצל)

6. פורד מונדאו

7. מאזדה 3

אגב אני רואה הרבה רכבים שרשום: "בעלות קודמת: ליסינג/השכרה" להתרחק כמו מאש? או שהרבה פעמים יש מציאות טובות?

פורסם

בתקציב שלך יחד עם הדרישה לתא מטען גדול- מומלץ ללכת על סטיישן.

שברולט קרוז ממש לא כדאי,הרבה צרות עם מחשב מנוע,ותא מטען עם פתח קטן מידי.

קורולה רכב אמין אבל שוב תא מטען עם פתח נמוך -מה שיקשה על הכנסת כסא גלגלים.

ואותו דבר לגביי המשך הרשימה שציינת.

אפשרויות:

1. פורד מונדאו 5 דלתות,רכב איכותי ומרווח,יהיה קל יחסית למצוא אותו במחיר נמוך אם כי לא ב40K, אולי טיפה מעל.

2. יונדאי i30cw או אחותה התאומה קיה סיד סטיישן- מליסינג אולי תמצא במחיר טוב.

3. אפשרויות פחות מומלצות זה כל רכב סטיישן אחר כמו B4 סטיישן.

במקרה שלך- אולי עדיף לך ללכת על רכב שיצא מליסינג,הוא פשוט יהיה במחיר טוב יותר.

ליסינג זה לא כ"כ נורא כמו הדעה הרווחת מכיוון שלפחות בליסינג הטיפולים מבוצעים תמיד ובזמן, שלא כמו הרבה ידיים פרטיות שמנסות לחסוך ודוחים טיפולים אם בכלל עושים אותם.

מה שכן,עדיף להמנע מהשכרה,בדר"כ רכבי השכרה שמרו עליהם פחות (ברמת המנוע בעיקר).

בכל מקרה,תקח לבדיקה.

פורסם

אם יש לך נסיון ואתה יודע שכסא הגלגלים אותו אתה מוביל נכנס לתא המטען של מאזדה 3, אני הייתי הולך על הדגם הזה.

הוא אמין, יש היצע גדול מאד בשוק המוזיל את המחיר בפועל.

בתקציב של 40K תוכל למצוא גם משנת 2009. אמנם צריכת הדלק אינה מן הטובות בקבוצה, אך סבירה בהחלט בהתחשב בנסועה הלא גבוהה הצפויה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

יונדאי i30cw ליסינג במקור תיכנס ב40k לדעתי,רק למצוא אחת במצב טוב.

יש לה תא מטען גדול וחוץ מהכיסא יהיה לך מקום לעוד חפצים בלי בעיה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

40K מאוד גבולי ויתן לו צכונית טחונה עד דק.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה רבה על התגובות,

לגבי הרנו והקרוז החלטתי לוותר מסיבות של בעיות אמינות.

LCX תא המטען של שברולט קרוז מספיק (הצלחתי להכניס כס"ג ונשאר עוד מקום), גם למאזדה זה נכנס אם כי נשאר מקום רק למגש פיצה מעל הכס"ג.

השאלה אם כדאי לקחת מאזדה 3 או מיצובישי לנסר החדשה (2010-2011) - בתנאי שהבגאז' מספיק גדול לכס"ג כי הבנתי שהוא במעט קטן יותר מהבגאז של המאזדה 3.

היונדאי i30cw גם נראית כרגע אופציה לא רעה כי היא מאובזרת מרווחת ובדרגת רישוי 2, אבל אין לי מושג לגבי אמינות...

מצאתי גם פורד פוקוס סטיישן 2010 מנוע 2000 סמ"ק, מה דעתכם?

פורסם

תכניס למשוואה גם טויוטה אוונסיס דור 2 .

קל למצוא שמורות עם ק''מ נמוך .

צריכת דלק כמו של כל שאר המשפחתיות .

נוחה מאוד

אמינה בטירוף + טיפולים זולים .

ב 40 אלף לדעתי תמצא בקלות שנת 2007-2008 .

פורסם

שמע אחי אם מסתדר לך לך על אוקטביה דיזל, אחלה אוטו, אמין, חסכוני אבל קצת רועש ולא הכי מעודן בנסיעותצ ארוכות. נסה לבדוק רכבי סופר מיני סטיישן (איביזה 1.4 ידני מהשכרה, אולי איזה ברלינגו\טנדרון דיזל במחיר סביר שלא עבר התעללות)

פורסם

תאי המטען של רוב המשפחתיות מספיק מבחינת נפח,אך ברגע שאין דלת חמישית זה פשוט הרבה פחות נוח להכניס דברים.

הייתה לנו מזדה 3 2005 והיא פשוט לא נוחה להכנסת ציוד לתא המטען,ופתיחת הדלתות היא בזווית מאוד קטנה ולא נוחה.

יונדאי i30cw מאוד מרווחת מאחורה ומאוד זולה לאחזקה. אני פשוט לא רואה סיבה להעדיף את הלנסר.

• תוכן חדש...