Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממליץ למנהלים לברר IP של כל המשתמשים הארעים..

לחסום במידת הצורך, יש פה הטעיות על ימין ועל שמאל, לטוב או לרע.

פורסם

סליחה... אבל גם אני נפלתי בפח

הגבתי לפוסט מלפני 6 שנים שהוגב לראשונה 3 שנים אחרי וכעבור 3 שנים נוספות שב לחיים

או שהחברה עוקצת סדרתית או שמישהו רוצה לעשות לה פרסומת

בו בטח ליבי ונעזרתי

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

חברה!!!!

על תתקרבו לשם!!!!

זה ממש חבורה נוחלים, גנבים ושקרנים!!!

הם עומרים שרכב יד ראשונה ופרטי לחלוטין - מצטבר שזה היה ליסינג. מבטיחים לך דברים - לא מבצעים ולא מתייחסים אלך!!!

משה רוצה לשמור בריות וכסף - לא להיתעסק איתם בכלל. ולמי שקראו דברים דומים - אני שוקל להגיש תביעה ואתם מוזמנים להיצטרף!

פורסם
חברה!!!!

על תתקרבו לשם!!!! התכוונת ל אל מלשון שלילה.

זה ממש חבורה נוחלים, גנבים ושקרנים!!! התכוונת ל 'נוכלים'.

הם עומרים שרכב יד ראשונה ופרטי לחלוטין - מצטבר שזה היה ליסינג. מבטיחים לך דברים - לא מבצעים ולא מתייחסים אלך!!!

אומרים, מסתבר, אליך.

משה רוצה לשמור בריות וכסף - לא להיתעסק איתם בכלל. ולמי שקראו דברים דומים - אני שוקל להגיש תביעה ואתם מוזמנים להיצטרף!

מי שרוצה, בריאות, קרו.

אחי,

עם יכולת כתיבה כמו שאתה מציג, ושימוש מוגזם בסימני פיסוק, לא הייתי מצטרף אליך לתביעה.

יתרה מכך, על סמך כל הנרשמים כאן שהודעתם הראשונה היא השמצה של בית עסק, לרבות שימוש בסממנים גזעניים - אתם לא מעוררים אמון בעמדתכם.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• שנה מאוחר יותר...
פורסם
אני מתכוון לסוע היום לראות רכב עבורי

ומכוון שזאת פעם ראשונה שאני רוכש רכב עבורי, אני מאד מהסס ונזהר.

ראיתי מודעה על החברת טרייד אין הזאת

שנמצאת בראשון לציון, רציתי לשמוע מה אתם יודעים על המקום

ועל הדרך גם טיפים לבדיקת הרכב עוד לפני מעבר לבדיקה מקצועית.?

תודה!

לא להתקרב אליהם בכלל! מאוד קשה לי עם נוכלים, להיזהר מהמספר 0535908035,

יש עוד סוכנויות אמינות, תשאל עוד אנשים לגביהם

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
מישהו מעוניין להצטרף לתביעה קולקטיבית נגד "סנטרל פלוס" בראשון לציון?

אני מכינה תביעה נגדם בתביעות קטנות, ואם יהיו כמה טובעים העניין יהיה יותר משכנע. אני מניחה שהרמאות שלהם חוזרת על עצמה בכל המקרים: סכום הקנייה הוא לא הסכום הסופי שאתם משלמים, יד ראשונה - היא בעצם ליסינג או שכירות, והרכב עולה 30 % מתחת למחירון וכו'. ואכן הם מקומבנים גם בקומפיוטסט וגם במשרד הרישוי. אני מכירה אישית כבר שני אנשים שנכווה מהם (חבל שלא הכרתי אותם לפני שקניתי...). במקום יושבים באופן קבוע אנשים בחזות עבריינית (בני מיעוטים), כנראה "שירות לקוחות".

בקיצור, צריך לדבר איתם דרך בית משפט.

גם אני נפגעתי מהם באותה צורה. יש פער ענק בין מה שנאמר לגבי תנאי ההלוואה והסכום הסופי שנדרש לשלם לבין מה שקורה בפועל. אני מאד רוצה לדעת איך התפתח נושא התביעה. בכל אופן, למי שמעוניין לקנות רכב, אני ממליץ לא להתקרב אליהם. כדאי בכלל לבדוק טוב מאד את הרקורד של סוכנויות לפני שפונים אליהם בכדי לא ליפול בפח וחשוב מאד לקרוא כל סעיף וסעיף בחוזה ההלוואה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...