Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

 

מכיוון שאינני מכיר את הרכב הנ"ל אני פונה אליכם.

חבר טוב מעוניין להחליף את הסיריון שלו ברכב טיפה יותר גדול. הדרישות הן שהרכב יהיה בטיחותי, גיר אוטומטי, מרווח, נוח, חסכוני בדלק ותא מטען גדול יחסית. הדגם המדובר הוא 1.2 עם גיר רובוטי והמחיר הוא 78K לאחר ההנחה של "חבר".

 

מה דעתכם? מה היתרונות והחסרונות של הרכב? ואיזה אלטרנטיבות יש בתקציב הנ"ל שיספקו את הסחורה? (במיוחד חסכון בדלק) האם להמליץ לו ללכת לכיוןן של טויוטה אוריס הייבריד/פיריוס משומשות? (הוא מעדיף חדש מהחברה עם אחריות).

 

תודה רבה,

איתמר.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
×
×
  • תוכן חדש...