Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה,

אני לפני קנייה יונדאי אקסנט 2011 עם 120,000 ק"מ. רכב שהיה בהשכרה של שלמה סיקסט.

בצענו לו בדיקה היום והייתי רוצה לדעת מה דעתכם והאם יש דברים שאני צריך להתייחס אליהם.

בנוסף האם יש שאלות שאני צריך לשאול?

תודה!

001.pdf

פורסם

האם זו בדיקה מטעמך או מטעם שלמה סיקסט? האם בדקת היסטוריית טיפולים? מה מחיר המחירון לפי לוי יצחק ומה המחיר המבוקש?.

לפי מה שהם כותבים לא החליפו שמן גיר ברכב, יש לבדוק מול מוסך מורשה עלות/מתי בוצעה ההחלפה ולקזז מהמחיר המבוקש.

פורסם
האם זו בדיקה מטעמך או מטעם שלמה סיקסט? האם בדקת היסטוריית טיפולים? מה מחיר המחירון לפי לוי יצחק ומה המחיר המבוקש?.

לפי מה שהם כותבים לא החליפו שמן גיר ברכב, יש לבדוק מול מוסך מורשה עלות/מתי בוצעה ההחלפה ולקזז מהמחיר המבוקש.

היי, הבדיקה היא מטעמי. עוד לא בדקתי היסטוריית טיפולים אני מחכה שיביאו לי. המחירון הוא 46000 והמחיר המבוקש הוא 36000.

האם יש משהו קריטי נוסף?

רכב ראשון והידע שלי לא מי יודע מה...

תודה!

פורסם

אוקיי, האם בדקת במחירון שהמחיר אכן 46K ולאחר שקלול יד ק"מ והפחתה של השכרה המחיר הוא 36K? או שהסתמכת על מה שאמרו לך בסוכנות?.

באופן כללי ניראה לי בסדר יחסית ל 120K קח בחשבון שהק"מ לא נמוך...אם לרכב יש היסטוריית טיפולים מלאה ומתועדת אולי זה שווה, צריך להכניס את הרכב גם למוסך לבדוק לגבי החלודה בבסיס המצבר.

בכל אופן לבדוק לגבי שמן גיר, לבדוק מתי בוצע טיפול אחרון ומתי הטיפול הבא. כמה זמן מקבלים אחריות על הרכב? האם הם מתחייבים לתקן את הפגמים בריפודים/אנטנה וכו'?.

פורסם

הבאמת בדיקה מפתיעה מאוד לרכב ען 120 אלף,אבל אם זה באמת ככה המצב מעולה.

הם אמרו לך לאן לקחת לבדיקה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

את זה האמת לא בדקתי, תוכל להביא לי קישור בו אפשר להזין את כל הנתונים האלה בשביל לקבל תמונה יותר ברורה לגבי המחיר?

אני מקבל שנה אחריות על כל החלקים העיקריים ברכב.

פורסם
הבאמת בדיקה מפתיעה מאוד לרכב ען 120 אלף,אבל אם זה באמת ככה המצב מעולה.

הם אמרו לך לאן לקחת לבדיקה?

הם ייעצו לי לאן לקחת אבל בעקרון אני זה שבחרתי אחרי קריאה באינטרנט והחלטתי ללכת לדינמומטר ברעננה. מכירים?

לגבי הריפודים והאנטנה אני אברר איתם אם הם מתחייבים לתקן, מאמין שלא תהיה להם בעיה כי הוא אמר שהם יתקנו כל מה שפגום.

פורסם (נערך)

בבקשה:

http://www.winwin.co.il/Cars/Mehiron/Lobby/CarPage.aspx

אחרי הכניסה יש לבחור את דגם הרכב וללחוץ על שקלול מחיר, להזין את הנתונים (יד, ק"מ, בעלות קודמת שזה השכרה וכו') ואז מקבלים מחיר משוקלל.

עריכה: מצאתי את שגרת הטיפולים לרכב:

http://www.hyundaimotors.co.il/wp-content/uploads/2014/01/2009-i25.pdf

עמודים 162-165.

כפי שכתבתי לדעתי לא החליפו שמן תיבת הילוכים ולדעתי כן שווה להחליף/לבדוק מתי החליפו ולהתייעץ עם מוסך מורשה יבואן/מורשה משרד התחבורה טוב (רמי שירותי רכב, מוסך זיסו וכו') אם כדאי להחליף ומה העלות של החלפת שמן גיר מקורי.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
  • תוכן חדש...