Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחיר FIESTA ST בארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לאחרונה התחלתי לפזול לכיוון הוט האץ'.לבחירתנו יש מספר אופציות כאשר דרישה שלי זה 5 דלתות וגיר רגיל בלבד.זה אומר או פולו GTI החדשה או ,כן ניחשתם,פיאסטה ST מאיילון מוטורס.טוב,ממה שכבר בדקתי המחיר בכל העולם נמוך בערך 5-8 אחוזים מ 208GTI או באותו שיעור מפולו GTI.מחירם של הזוג בארץ סביב 150 אלף שקל אז שיערתי לעצמי שיבואן מקביל רוצה להרוויח אז במקום 140 בערך הרכב יעלה 150,גג 155.טוב,נכנס לאולם התצוגה ומקבל אגרוף לפנים(כי זה כאב באותה מידה:-)) ,המחיר שהוצעה לי בחבילת אבזור ST2 הוא 175 אלף שקל.כן עבור פיאסטה.עכשיו אני באמת מתפלא כי אין לי מילים בפה לתאר את ההרגשה ואכזבה עד כמה בארץ יודעים לקחת מוצר שהוא כביכול מאד "מיוחד" ולדרוש מחיר כזה מופקע.למה?

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כי יש אנשים שנעולים על רכב מסויים, או התלהבו ממנו וישלמו כל מחיר שהיבואן ידרוש. למה? ככה

זה השוק. היצע וביקוש ונקודת איזון. אם היבואן מצליח למכור הוא יעלה את המחיר עד לנקודה שבה ירדו המכירות מתחת לרף מסויים שהוא קבע ולהיפך, אם לא יהיה ביקוש בכלל, הוא יאלץ להוריד מחיר עד שיגיע למכסה שקבע לעצמו. כלכלה פשוטה.

לפעמים יש חריגים

פורסם

אף יבואן אינו פילנטרופ ושורת הרווח מעניינת את כולם.

עם זאת, ישנם יבואנים שהצליחו למתג את עצמם כ-"ספורטיביים" ובעקבות הגדלת המכירות בסגמנט זה הגיע גם מחיר יותר הוגן. למשל, צ'מפיון.

לצערי יבואן(י) פורד בחר(ו) שלא להתעסק בסגמנט זה ומכאן המחירים הגבוהים. כחובב רכב אומר כי זה בהחלט מעציב שרכבים ספורטיביים של יצרן זה כמעט ואינם מיוצגים בארצנו.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

סיוויק, כשתראה את הכסף - הם ירדו במחיר, אל תדאג.

השאלה כמה אתה מוכן לשלם על הסופר מיני החמימה הטובה ביותר בשוק (וכן, היא טובה מהקופר S. במבחן גרמני שנערך לא מזמן היא גם נתנה סטירה ל-S JCW...).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם (נערך)

הייתי מוכן לשלם כי באתי להזמין.אמרתי לו שאני מוכן לתת 150 כי המתחרים יותר זולים בכ 5000 שקלים.הוא חייך ואמר "לא".זה אומר שבמקרה וכן היה מוריד זה בטח לאיזור ה 165 לכל היותר וזה עדיין המון לדעתי עבור תא נוסעים סיני עם שלדה משובחת אומנם אבל,בחייאת,יש גבול.יש מוצר ולא משנה כמה הוא טוב ויש לתמחר בהתאם המיצוב שלו כפי שמוצב בעולם.למה תוספת של 25%?

עריכה אחרונה על ידי 98civic

פורסם

לפני שהיורו ירד לפני שנה וחודשיים הם ביקשו ממני 165 , היום שהיורו נגזר הם מבקשים יותר . הם חברה של יבוא מקביל שיותר חזירים מהיבואנים הרשמיים. לפי המחיר שהם נתנו לי הם צריכים למכור ב140. לך לבדוק את ה208GTI החדשה הם שיפרו אותה בכוח ובהתנהגות. ותעלה פחות.

פורסם

אני אחד שאם אני רוצה משהו, אני אפעל להשיג אותו - גם אם זה אומר לשגע את כל העולם ואשתו על הדרך בכל האמצעים החוקיים שעומדים לרשותי (ראה ערך פולו GTI ידנית).

במקרה שלך אתה במצב יותר טוב ממה שאני הייתי, מכיוון שלפיאסטה ST יש תקינה בארץ. לך תבדוק בתור התחלה את האופציה לייבא בייבוא אישי.

גם אם תקנה משהו אחר, בין אם זה פולו GTI או 208GTi עדיין תהיה לך תחושה של פספוס. אתה רוצה משהו - אל תתייאש.

התנהלות היבואן המקביל לא מתקבלת על הדעת בשום צורה - אבל זכותו, זה עסק למטרת רווח. אנחנו יכולים פשוט לא לקנות.

פורסם

חייב 5 דלתות

באסה ששנה הבא מחליפים פולו אז לא נראה שיש טעם בדגם GTI הנוכחי

פורסם

פיאסטה ST עולה בגרמניה 16,000 יורו:

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=205126561&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&climatisation=&ambitCountry=DE&zipcode=&adLimitation=&zipcodeRadius=&isSearchRequest=true&transmissions=MANUAL_GEAR&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&scopeId=C&minPowerAsArray=110&minPowerAsArray=KW&maxPowerAsArray=146&maxPowerAsArray=KW&minFirstRegistrationDate=2015-01-01&makeModelVariant1.makeId=9000&makeModelVariant1.modelId=19&pageNumber=1

זה בשקלים לפני שער יורו של 4.2 יוצא 67,000 שקלים לפני מיסים.

אפשר לקזז מע"מ גרמני, אבל זה לא משנה כי יש מע"מ ישראלי באותו שיעור כמעט (19 אחוז לעומת 18).

אז אם כל כך בא לך על הרכב למרות שהוא לא נמכר בייבוא סדיר, למה שלא תלך על ייבוא אישי באופן עצמאי (אגב, 208GTI עולה יותר בגרמניה).

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

עזבו את הפולו - התכוונתי לפיאסטה. תבדקו את האפשרויות שלכם לייבוא אישי של הרכב, יש לו תקינה ולא צריכה להיות שום בעיה.

• תוכן חדש...