Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתית עד 55000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

כבר חודשיים שאני מחפש רכב ומרגיש קצת אבוד בין כל המבחר..

הדרישות העיקריות שלי מהרכב מתוך הנחה שכל המשפחתיות בתקציב הזה יתנו לי ממוצע צריכת דלק פחות או יותר דומה הן אמינות מעל הכל והנאה מהנהיגה, כמו כן אני גר בירושלים וצריך אוטו עם כח [בגלל זה פסלתי את הפלואנס 1600].

לאחר הרבה מפגשים עם סוחרים ביד 2 החלטתי לקנות רכב מחברת ליסינג - מעדיף לשלם קצת יותר ולקבל רכב שעבר תיקוני פח וצבע עם הסטוריית טיפולים מסודרת.

אין לנו צורך בתא מטען ענק ואני אעדיף רכב בתצורת סדאן 4 דלתות למרות שקראתי ביקורות טובות על הi30, אולי שווה לשקול?

שנתון מועדף 2010 +.

תודה רבה מראש!

עריכה אחרונה על ידי omer1993
פורסם

בתקציב הזה עם דרישה למשפחתית עם קצת ערך מוסף וסדאן- הונדה סיוויק מ2010 יכולה לענות על הדרישות.

i30 הוא רכב נחמד מאוד,אבל במיוחד בשנתונים האלו (צורה ישנה) הוא לא רכב של הנאה מנהיגה (בולמים גרועים,הגה חסר תחושה, נטייה להימרח בפניות,ובלמים חלשים מאוד שנוטים להישחק מהר מאוד- ובטח בירושלים).

פורסם

שלום עומר,

בתקציב שלכם ולאור הדרישה לאמינות וכוח זמין הייתי ממליצה על קיה פורטה. הפורטה משתמשת במכלולים שמקורם ביונדאי i30 (קיה היא חברת בת של יונדאי), אבל בניגוד ל-i30 שיש לה גיר אוטומטי עם 4 הילוכים לקיה יש גיר אוטומטי עם 6 הילוכים. זה אומר שיש לרכב יותר כוח זמין וצריכת דלק טיפה יותר טובה.

אפשרות נוספת היא ללכת על הפורד פוקוס. זאת אופציה קצת טריוואלית אבל אם אתה מחפש ביצועים והנאה מנהיגה אז הפוקוס היא אופציה טובה מאוד. לפוקוס יש דגם 4 דלתות סדאן או דגם 5 דלתות האצ'בק או דגם 5 דלתות סטיישן, ה-5 דלתות קצת פחות נפוצה.

בתקציב שלכם תוכלו למצוא רכבים כאלו ממודל 2011 בערך מליסינג, עם היסטוריית טיפולים מלאה ותיקון של כל הדרוש לפני המכירה.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

פורסם
ידני דווקא כן בא בחשבון,

איך הפורטה ביחס למאזדה 3?

אם ככה, יש ביד 2 פוקוס 2011 ידנית ומבקשים עליה 62K. מציע לך להתקשר למוכר אולי יש מה לדבר על המחיר וזו יכולה להיות אופציה טובה עבורך.

אופציה נוספת: גולף 1.6 ידנית 2009-2010.

פורסם

הפורטה מספקת תמורה מעולה למחיר.

משפחתית סדאן מרווחת, נוחה, אבזור שלא מחסיר שום דבר מהותי ושפע של רכבים בחברות הליסינג. נשמע שזה בדיוק מה שאתה מחפש.

פורסם

הפורטה יותר חסכונית מהמאזדה או שבנושא הזה הן דומות?

שווה להוסיף קצת לתקציב בשביל i25 1600? [מודע לזה שהיא פחות מרווחת]

תודה רבה לכולם!

פורסם

הפורטה יותר חסכונית מהמאזדה, בולט יותר בדגמי 2011 ומעלה עם גיר 6 הילוכים במקום 4.

הפורטה הרבה יותר טובה מה-I25, מניסיון של כמעט 60 אלף קילומטרים בכל אחת.

פורסם
שלום עומר,

בתקציב שלכם ולאור הדרישה לאמינות וכוח זמין הייתי ממליצה על קיה פורטה. הפורטה משתמשת במכלולים שמקורם ביונדאי i30 (קיה היא חברת בת של יונדאי), אבל בניגוד ל-i30 שיש לה גיר אוטומטי עם 4 הילוכים לקיה יש גיר אוטומטי עם 6 הילוכים. זה אומר שיש לרכב יותר כוח זמין וצריכת דלק טיפה יותר טובה.

אפשרות נוספת היא ללכת על הפורד פוקוס. זאת אופציה קצת טריוואלית אבל אם אתה מחפש ביצועים והנאה מנהיגה אז הפוקוס היא אופציה טובה מאוד. לפוקוס יש דגם 4 דלתות סדאן או דגם 5 דלתות האצ'בק או דגם 5 דלתות סטיישן, ה-5 דלתות קצת פחות נפוצה.

בתקציב שלכם תוכלו למצוא רכבים כאלו ממודל 2011 בערך מליסינג, עם היסטוריית טיפולים מלאה ותיקון של כל הדרוש לפני המכירה.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

חשבתי בעצמי להמליץ לך על הפורטה אבל יש כאן מישהי שעשתה את זה הרבה יותר טוב ממני.

עושה רושם שממגוון הצעות שקיבלת, הפורטה תהווה את התמורה הטובה ביותר למחיר.

סע בדרכים טובות.

פורסם

מה בדבר פורד מונדאו 2011 מנוע 2300?

בדיוק אחד מהחברים פרסם סיכום קנייה של רכב כזה שנקנה ב 57k עם 75k על השעון במצב מדהים!

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

• תוכן חדש...