Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני יודע שזו שאלה נפוצה, אך רציתי לראות אם יש כאלה בעלי תובנות שפספסתי.

הפיקנטו מוצעת ברמת גימור LX, היונדאי ברמת גימור Supreme (הבדל של 30 ש"ח יותר לחודש לטובת יונדאי, אבל אי אפשר לקחת אותה ברמת אבזור נמוכה יותר, או את הקיה ברמת אבזור גבוהה יותר), שתיהן מנוע 1.25 ליטר. אני מודע לכך שמדובר ברכבים תאומים שחולקים פלטפורמות, מנועים ואבא.

יש ביונדאי ואין בקיה:

דיבורית בלוטות' מקורית עם הרכב, שליטה מההגה על הרדיו, חישוקי מגנזיום (טוב, זה סתם ליופי), תא המטען גדול ב52 ליטרים יותר מזה של הקיה, מיכל הדלק גדול ב5 ליטרים (טווח נסיעה גדול מעט יותר), קיימים בה פנסי ערפל (בטיחותי אבל כמעט ללא שימוש), הגה וידית הילוכים מצופים עור (סתם נחמד). בקיצור - היונדאי מעט יותר מפנקת באבזור בהשוואה בין רמות האבזור המוצעות.

יש בקיה ואין ביונדאי:

אין EBA (למי שמבין באמת - עד כמה זה באמת מקצר מרחקי בלימה - אם בכלל), ליונדאי 6 כריות אוויר בלבד מול 7 בקיה (חסרה ביונדאי כרית אוויר לברכי הנהג). בקיצור - הקיה מציעה אבזור בטיחותי עדיף מעט יותר (מלבד שחסרים בה פנסי ערפל שיש ביונדאי).

האם יש לכם תוספות לרשימות הנ"ל? ובסופו של דבר האם כדאי להעדיף את הקיה בטיחותית, את היונדאי מבחינת אבזור או שזה סתם עניין של טעם וריח אישיים ואין פה רכב שבאמת עדיף באופן קצת יותר בולט? (אני כרגע נוטה לתשובה האחרונה)

אשמח לעזרתכם

• תוכן חדש...