Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי יש כלל אני אף פעם לא מקשב למוכר\סוחרים בכל תחום שהוא אלא אם כן אני יודע שניתן לסמוך עליו.

תחליט על תקציב, תתייעץ בפורום תמצא דגם או שתי דגמים שאתה רוצה ממה שיציעו לך פה ואז תחרוש את הלוחות עד שתמצא מה שאתה מחפש.

סוחר\מוכר תמיד יש לו אינטרס למכור לך את המוצר שיניב לו הכי הרבה רווח\כזה שהוא לא מעוניין להחזיק במלאי.

פורסם

לפוקוס דור שלישי יש הרבה בעיות בגיר ולכן לא מומלצת. פורד פוקוס דור שני דיי בסדר רק לא חסכונית או מהירה.

יונדאי I35 וקיה פורטה הם דיי אותו אוטו במחיר דומה. שים לב בקיה לחפש פורטה עם 6 הילוכים.

פלואנס מהשנים האלה מומלץ או ה2.0 בנזין או ה1.5 דיזל שמאוד חסכונית-עדיפה אם אתה נוסע במיוחד מחוץ לעיר, ה1.6 בנזין איטית ולא חסכונית.

מבחינת בטיחות 5 כוכבים של פעם זה לא 5 כוכבים של היום, אבל עדיף עם כמה שיותר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...