Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה צודק , זה מה שכמה אנשים אמרו לי שבמכון בדיקה יגידו לי שהמנוע לא תקין בגלל הנזילות .

היום הבחור היה במוסך המורשה של אודי אמרו לו שהם ראו את הבעיה הזאת בטיפול הקודם ולא יחסו לה חשיבות .

בנוסף הם אמרו שחלק מהשמן שם זה שמן שהוא לא טרי אלא ישן ..

הם אמרו שצריך לשטוף את המנוע ולאחר כשבוע לבדוק מאיפה הנזילה שמן באה .

הבחור יורד לי כסף על הבעיה הזאת , האם יש דרך לבדוק האם הרכב זורק שמן שהרכב מונע ? בדקתי אם יוצא עשן כלשהו מהאגזוז ולא יוצא עשן . בדיקה דרך מכון רוצים 700 + שקל .

Golf mk5 2006 2.0 Fsi

פורסם

במיוחד אחרי מה שאתה אומר ומתאר, רק מוסך רון

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

פורסם (נערך)

מוסך רון לא עובד מחר ..

אם רוב הסיכויים שמדובר בנזילת שמן מאחד הצינורות שם אני יקנה את הרכב ויטפל בזה אין בעיה.

אבל אם המנוע זורק שמן או משהו כזה זה הבעיה ..

עריכה אחרונה על ידי Close

Golf mk5 2006 2.0 Fsi

פורסם (נערך)

שמן לא נוזל בצינורות, שמן נמצא בתוך מנוע.

מה שצילמת, מערכת אסיפת אדי שמן(אם אני מבין נכון) קצת מזיעה וכל המנוע נראה בשמן. זה לא נראה קשור לאכילת שמן בליטרים.

בשביל לראות נזילות מרימים את הרכב בליפט ורואים אם נוזל שמן "טרי", לא צריך לשתוף מנוע בשביל זה.

ורוב הסיכוים שמדובר בבעית הרינגים הידועה במנועים האלו.

במקרה שלך, המצב טוב כי המוכר לא שקרן ואומר שהמנוע צורך שמן. זה עדיף מאשר אחד שיסתיר את זה ולא ישתתף בתיקון.

לך למוסך מתמחה AUDI, תשאל כמה עולה התיקון ותדרוש שהמוכר יוריד את הסכום או חלק ממנו ממחיר הרכב.

דבר נוסף שאפשר לעשות זה בדיקת קומפרסיה במנוע ובדיקת DYNO לראות אם המנוע מפיק את הכ"ס שהוא אמור להפיק.

בנוסף תבדוק טוב טוב את הגיר, הוא בעיתי - רעידות בתחילת נסיעה או רעשים "שפשוף ברזל" יכולים להעיד שהגיר לא בסדר.

עריכה אחרונה על ידי Alf3

פורסם

Alf3 - תודה על התשובה , את הגיר בדקתי היטב , למרות זאת מחר אני יבדוק אותו שוב כדי להיות בטוח 200% בכך, הרכב מטופל במוסך המורשה באופן רציף עם היסטוריה טיפולים .

לגבי הרינגים במידה והיה בהם בעיה הרכב היה מוציא עשן מהאגזוז לא ?

Golf mk5 2006 2.0 Fsi

פורסם

שאלה - האם גם בשנים האלה התיבת הילוכים עושה בעיות כמו בתיבת ההילוכים של הדור הקודם ?

Golf mk5 2006 2.0 Fsi

• תוכן חדש...