Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתלבט בין שני הרכבים האלה , ראיתי שמאזדה יצאו במבצעים השבוע אני יום ראשון אגש לסוכונות לראות במה מדובר .

השאלה שלי היא כזאת האם מאזדה 2 שווה את התוספת במחיר לעומת הפאביה ?

איך הפאביה החדשה? מבחינת מנוע גיר ?

איך המאזדה 2 החדשה ? המנוע אטמוספרי 6 הילוכים אחריות ל 3 שנים .

אשמח לדעת מה אתם ההיתם בוחרים ולמה ?

מדובר בגרסאות המאובזרות . תודה

פורסם

מאזדה 2 ללא ספק.

איכותית יותר, מהנה יותר לנהיגה, נוחה יותר, וכמובן שאמינה בהמון.

הסקודה נחותה יותר בתא הנוסעים (פלסטיקים חלולים), קופצנית בנסיעה, עם הTSI והDSG ואחריות לשנתיים ,אמינות זה כמו לזכות בלוטו.

הבדלי הביצועים זניחים מאוד ביחס למנוע טורבו ואוטמוספרי של המאזדה, המאזדה 10 שניות ל100 ובסקודה 9.5 ל100.

פורסם
מאזדה 2 ללא ספק.

איכותית יותר, מהנה יותר לנהיגה, נוחה יותר, וכמובן שאמינה בהמון.

נהגת בה? ישבת בה? או שהחלק הראשון של המשפט לא מבוסס לחלוטין כמו החלק השני?

אני רק ישבתי בפאביה החדשה ואפילו לא ראיתי במציאות את המזדה החדשה אז אין לי איך לעזור לך בהתלבטות הזאת.

פורסם

מבחינת המושבים בפאביה לי היו נוחים יותר,מהזדה נראית עדכנית יותר אם כי די איכזב אותי העיצוב שלה,מאחור המזדה נוחה יותר,שתיהם מציעים בערך אותו מרווח לרגלים,אישית הייתי הולך על המזדה בעיקר מבחינת אמינות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
נהגת בה? ישבת בה? או שהחלק הראשון של המשפט לא מבוסס לחלוטין כמו החלק השני?

אני רק ישבתי בפאביה החדשה ואפילו לא ראיתי במציאות את המזדה החדשה אז אין לי איך לעזור לך בהתלבטות הזאת.

לא חבר אני מנחש.

פורסם

עד 100 אלף איזה מכונית הכי מומלצת ? שווה לחרוג מהתקציב בשביל המאזדה?

ראיתי גם את האיביזה במבצע ב80 אלף .איך היא ?

פורסם

לא מכיר אף אחת מהן לעומק, אבל כן יצא לי לשבת בהן ולנהוג בהן קצת. ממש קצת...

המאזדה במפנים מרגישה "יוקרתית יותר", גם בלי העור הלבן ברמת הגימור "פיור וויט". יש לה חומרי דיפון טובים יותר ברוב המקומות הנראים לעין והקרובים ליד. הירידה לפרטים לעומת זאת קצת פחות טובה מבסקודה וקל למצוא שם חומרים קשיחים וחלולים ומתגים מיושנים יחסית. לא שהסקודה מציעה איכות יוצאת דופן, גם היא מציעה לא מעט פלסטיקים זולים, אבל האיכות יותר אחידה מבמאזדה. המרווח די דומה, התחושה קצת יותר "פתוחה" בסקודה, אבל זה בעיקר רק תחושה מאשר מימדים בפועל. המושבים לטעמי במאזדה עדיפים. יש להם תמיכה די טובה לגב התחתון ולצדי הגוף. המסעד מרגיש קצת פחות איכותי וקשיח מבסקודה וייתכן שבנסיעות ארוכות המושבים בסקודה דווקא הם אלו שיהיו עדיפים. האיבזור במאזדה 2 מצוין, אבל אל תלך על גרסת הבסיס. בסקודה האבזור נע בין קמצני בגרסת הבסיס לסביר מאוד.

שתיהן מציעות איכות נסיעה גבוהה. המתלים במאזדה מכיילים בבירור לקשיחות וריסון, ואילו המתלים בסקודה מציעים איזון טוב יותר בין ריסון ונוחות. ההיגוי במאזדה טוב משמעותית בכל מצב. שילוב המנוע-גיר במאזדה יותר נמרץ, צעיר וזריז, אך פחות חזק בסל"ד נמוך/בינוני. התנהגות בפועל לא יצא לי לבדוק, אבל לפי מבחנים ולפי כל הדגמים שלהם מהדור האחרון אני בטוח שהמאזדה מהנה ומתנהגת יותר והסקודה יותר מבודדת בוגרת.

שתיהן מכוניות טובות מאוד, אבל אסור להתעלם מהאמינות. וכאן כנראה שהמאזדה תהיה עדיפה. בתור אחד שעובד עם רכבי ליסינג והשכרה, יצא לי להתקל גם בדגמים החדשים של (VAG (2014-2015 שנכנסו למוסך בגלל גיר. בעיקר בגלל זה אני חושב שעדיף לך ללכת על המאזדה.

להשוואה יותר עמוקה, אתה יכול להסתכל במבחן הבא:

http://www.thecar.co.il/archives/17532

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני באותה ההתלבטות בשביל הרכב שיחליף את המאזדה 2 הנוכחית שלנו.

ישבתי אתמול בשניי הרכבים, כרגע יש סוג של תיקו, בשבוע הבא יהיו שתיי נסיעות המבחן ונקווה שנהיה יותר חכמים.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

לא מכיר את המאזדה החדשה, אני כבר חודש עם הפאביה החדשה ונהנה מכל רגע, נוחה , חסכונית בדלק, מאיצה מהר.

המנוע והגיר עברו שינויים לטובה, בגרסא הגבוהה עדיפה הפאביה

פורסם

השאלה איך האמינות של הסקודה והשוק והאם התוספת של ה20 האלף מהאיביזה am5 לפאביה מוצדקת?

מי מבין השלושה תשמור יותר טוב על ערכה?

פורסם

לדעתי מאזדה עדיפה. היא יפה יותר מבחוץ ומבפנים, המושבים נוחים יותר, וגם הנוחות הכללית עדיפה. לפאביה יש יתרון קל בביצועים, אבל לא דרמטי. אגב אם אתה לא בלחץ קניה, אולי כדי לבדוק את 208 לאחר מתיחת הפנים. המכונית צריכה להגיע בסוף החודש הזה או בתחילת חודש הבא.

• תוכן חדש...