Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בקניית רכבׁ עד 100K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

כיום אני מחזיק בקיה פיקנטו 2012 אוטומטית ( מחירון 60K +-).

אני מעוניין למכור את הנוכחית ולקנות רכב משפחתי 5 דלתות ושנת ייצור 2012-2014.

הרכב לא חייב להיות חדש, אבל עד יד ראשונה ולא מעבר לכך.

אני מחפש רכב חזק...לצורך העיניין אם היה לי יותר תקציב הייתי קונה את הסיאט לאון FR 2014 אבל

אני לא מעוניין לקנות רכב כל כך יקר אז אצטרך להתפשר קצת(ניתן לחרוג מהתקציב ב5K אם זה ממש נחוץ).

נוחות נסיעה ממש חשובה לי כמו כן בידוד רעשים(יש לי טראומה מהפיקנטו).

מבחינת צריכת דלק...הפיקנטו עושה 1/13 בממוצע, אשמח לקנות רכב עם נתונים טובים יותר.

תודה מראש,

אבי.

פורסם

אתה רוצה לקנות רכב שהוא לא מיני עם צריכת דלק יותר טובה מרכב מיני?

אל תבין אותי לא נכון, אני לא חושב שרכבי מיני הם באמת חסכוניים בדלק (לא ברמה שבה אנשים ניסו להציג את זה לפני כמה שנים כשהתחיל הטרנד), אבל עדיין. אני אחזור קצת יותר מאוחר עם כמה המלצות לרכבים, דווקא בטווח מחירים שרשמת יש לא מעט אפשורוית

פורסם (נערך)

נדב למרות שהפיקנטו מגיעה מקטגוריית המיני צריכת הדלק שלה גרועה יותר מרוב המשפחתיות היום בשוק.

עריכה אחרונה על ידי Avi Beker
.
פורסם

חזק מהפיקנטו וחסכוני מהפיקנטו זה רנו פלואנס דיזל, אבל היא לא ממש שקטה. יש קצת טרטור של דיזל בתא הנוסעים.

בתקציב שלך אפשר לקנות גם טויוטה אוריס היברידית, גם חסכונית מהפיקנטו וגם נכנסת לתקציב שלך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
חזק מהפיקנטו וחסכוני מהפיקנטו זה רנו פלואנס דיזל, אבל היא לא ממש שקטה. יש קצת טרטור של דיזל בתא הנוסעים.

בתקציב שלך אפשר לקנות גם טויוטה אוריס היברידית, גם חסכונית מהפיקנטו וגם נכנסת לתקציב שלך.

צביקה אני מעדיף רכב על בנזין ולא היברידית. כמו כן אם יש רכב חזק ואמין אבל צורך טיפה יותר מהנורמה אז אין לי בעיה..בואו נגיד 1/11 זה הכי נמוך שאני מוכן לרדת. בכל אופן תודה על ההצעה.

פורסם

כל משפחתית 1600 סמ״ק מודרנית תעשה 11 קילומטרים לליטר בנסיעה משולבת, אז זה לא צריך להיות שיקול מבחינתך.

פורסם

היברידית מונעת על מנוע בנזין רגיל, יש לה מנוע חשמלי שיוצר את החסכון בדלק.

פורסם
יש למישהו הצעות מעניינות?

מיצובישי לנסר ספורטבק

קיה סול

דאצ'יה דאסטר 1.2 ליטר טורבו בנזין ידני (עם חריגה קלה בתקציב)

פורסם (נערך)

תודה לכולם על ההצעות, אבל אשמח אם נתעלם מרכב היברידי ומיצובישי.

הסיד נראת טוב אבל על פי מספר מבחנים שעשו לה ניתן להבין שהיא די איטית ולא מגיבה מהר...וזה משהו שכן חשוב לי.

עריכה אחרונה על ידי Avi Beker
.
  • תוכן חדש...