Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4015 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

בעקבות המלצות בדקתי רכבי I30. מחירים די גבוהים.

מאחר ואני מחזיקה רכבים לטווח ארוך, בדקתי גם דגמי פיג'ו, במיוחד 208, 2013-2014

לא מצאתי המלצות או חוות דעת על דגמים אלו.

מנגד, יש הצעות ביד 2 מאנשים פרטיים, עם ק"מ נמוך, והפרש של כ-20000 ש"ח מהיונדאי.

האם יש לדגם זה צרות ידועות?

אני מתכננת לנסוע עם הרכב בעיקר נסיעות בין עירוניות, כ-600 ק"מ בשבוע.

תודה!

פורסם

הרכב נוח ודי שקט, מושבים נוחים גם מאחור.

ממנוע ציפיתי לקצת מותר פלפל אבל סך הכול הוא בסדר.

לדעתי אילה רכב במחירים מצוינים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הפיג'ו 208 נמכר עם מנוע 1.6 סביר ותיבת הילוכים אוטומטית פלנטרית בעלת 4 הילוכים בלבד- האוטו שורף יותר דלק, לא תמיד בהילוך המתאים, סל"ד גבוה וכיו"ב. לא מומלץ.

אם תוכלי לשים ידך על סקודה פאביה החדשה תהא לך אחלה קניה, גם הונדה ג'אז או טויוטה יאריס מכוניות טובות עם אמינות ושמירת ערך מובטחים.

פורסם

bencl100, אתה מדבר פה על רכבים בסביבות ה100,000 ש"ח. די ברור שפות"ש מנסה להימנע מטווח מחירים שכזה.

ולענייננו,

אם אהבת את ה208 האוטומטית במראה, והמחיר תואם ליכולת שלך, שווה ללכת לבקר אותה בסוכנות ואף לקבוע נסיעת מבחן קצרה. כך בוודאות תדעי אם זה זה.

הייתי מעיף מבט גם לרנו קליאו החדשה מאותן שנים שרשמת (1.2 טורבו, לא 1.2 בנזין רגיל)

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

הוא צודק, הפיג'ו מגיעה עם המנוע 1.6 ותיבה AL4 מיושנת. הדגמים החדשים של ה- 208 שצפוים להגיע ישנו את התמונה לרכבים האוטומטים עם מנועי 1.2 טורבו ותיבת הילוכים חדשה בעלת 6 יחסי העברה.

פורסם

נכון, באמת הדגם הזה מוחלף בקרוב.

ואם כבר בדגמים שלא קרובים לתקציב שפות"ש ציינה עסקינן, אוסיף ואמליץ על סוכנות פרארי שבתל אביב. יש שם רכבים מעולים. רק צריך לבדוק שלא מוחלף אחד הדגמים בקרוב ואז תרגישי שקנית משהו ישן ולא רלוונטי.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
  • תוכן חדש...