Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה ריו ידני 2012 LX מה לבדוק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנשים,

גם אם נכתוב את זה 100 פעמים אתם מתעקשים...

סוויצ' לוקחים את האוטו לבדיקה במכון חיצוני ומאוד מעניין אותם לדעת על מצב הרכב האמיתי, בשביל להבין אם להכניס את האוטו למאגר של סוויצ' (עם האחריות שלהם, וההתחייבות לקניה במקרה שאדם מתחרט וכד'), ולכן לא עושים שום 'קומבינה' עם הבדיקה של האוטו.

האוטו תקין כי זה האוטו. האוטו ת'כלס עם 43,000 ק"מ בלבד, זה לא ליסינג או השכרה שפתחו לו את הצורה. האוטו כנראה טופל לפי הספר, וזו התוצאה.

הבדיקה מצויינת, כי אין מה לרשום.

אני משווה לאוטו שלי, אותו רכב משנת 2013, עם ק"מ נמוך משמעותית בעיקר בגלל שהרכב האמור נמצא שנה נוספת על הכביש - אם יקחו אותו לבדיקה תהיה אותה התוצאה בדיוק.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
אם התכוונת אליי ;) אז לא, שלי הייתה 2013

וואלה :)

אוטו יפה, ועוד ידני. מהרכבים שאני רואה ומצטערת שאין לי את הכסף הזה זמין עכשיו. שמחה שמצאה בית חם.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...