Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההתלבטות היא בגלל שהפולו קצת קטנה, 22 ס"מ באורך ו 10 ברוחב מה הגולף הנוכחית שלי, מפחד שזה יהיה לי קטן.. אני 183 ולא רזה, גם לא שמן ;) ובגולף יש כל מיני שטיות כמו בלם יד חשמלי ו keyless, פתיחת והתנעת רכב ללא מפתח ועוד כל מיני קשקושים.. לגבי ללא נסיעת מבחן, כך עשיתי בכל הגולםים שלי עד עכשיו ולא פספסתי

פורסם

מכיר אנשים גדולים ממך פיזית שנכנסים בלי בעיה לפולו.

לגבי החיבה שלך להימורים (קניית רכב על עיוור) זו בעיה אחרת..

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

לקנות רכב על עיוור, זה ממש לא שקול להימורים.

זה עניין סובייקטיבי - יש אנשים שלא צריכים את זה בכלל (נניח אמא שלי), יש אנשים שאוהבים רכב אבל מוכנים להסתפק בביקורות מקצועיות/סמי-מקצועיות מרחבי הרשת, ויש כאלו שחייבים להרגיש בעצמם. אין כאן צודק וטועה, יש כאן העדפות אישיות שתלויות בצרכים בהעדפות ובאישיות של רוכש הרכב.

מכאן עד לקרוא לזה הימור.... יש קצת מרחק.

אני אגב, איתך בנושא הזה - גם אני לא הייתי רוכש רכב 'ביצועיסט' בלי נסיעת מבחן, אלא אם מדובר ברכב שמאוד מתאים לצרכים שלי ואין שום אפשרות להשיג נסיעת מבחן (מהסוכנות/חבר/פורום וכו'), ושהביקורות המקצועיות עליו מספיק קוהרנטיות.

אבל אני לא עושה השלכה של הדעות האישיות שלי על אנשים אחרים.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לגבי החיבה שלך להימורים (קניית רכב על עיוור) זו בעיה אחרת..

אלפי אנשים בישראל רכשו מכונית שלא רק שלא ביצוע בה נהיגת מבחן, אלא אפילו לשבת מאחורי ההגה שלה במצב סטטי לא התאפשר להם. אני מדבר על היסטריית הלאונה של שנות השמונים ובראי השנים רובם עשו עסקה טובה - הרכב התגלה כמרווח, אמין להפליא ועם שמירת ערך טובה - מכונית החלומות של מר ישראל ישראלי.

בכל מקרה נראה לי שפות"ש הגיע להחלטה. תתחדש!

פורסם

במקרה כזה אני חושב שכדאי תתאפק עד שהמכוניות תגענה ותהינה שתיהן זמינות לנסיעות מבחן יסודיות.

תעשה סיבוב בזאת ואז באחרת ותלך לפי הלב שלך.

פורסם
במקרה כזה אני חושב שכדאי תתאפק עד שהמכוניות תגענה ותהינה שתיהן זמינות לנסיעות מבחן יסודיות.

תעשה סיבוב בזאת ואז באחרת ותלך לפי הלב שלך.

שמע אני דיי מניח אך הגולף תיהיה. הפולו לא והיא המסקרנת, תודה בכל מקרה

פורסם (נערך)

אתה סותר את עצמך.

מצד אחד אתה מאוד שמרן בבחירת מכוניות - מחליף דגם בזה המחליף אותו בלי לקחת לנסיעות מבחן בכלל ומראש בחרת במכונית מאוד שמרנית.

אתה מחפש נוחות, גימור, גימיקים ובעצמך אומר שזה יש יותר בגולף ובמיוחד בגולף הספציפית שאתה מכוון אליה.

עכשיו אתה חושב להזמין פולו (בלי לראות או לנהוג בה). מדובר במכונית טובה ומאוד נמרצת, אבל יש סיכוי לא רע שאחרי שתקבל אותה תתבאס מכל מיני דברים קטנים שיחסרו בה בהשוואה לגולף. ואולי גם תרגיש שהאוטו "קטן מדי" או שתא המטען לא מספיק לארון שקנית באיקאה וכו' וכו'. בעוד שנתיים-שלוש יגיע תינוק ובכלל תתבאס, תגלה שעגלת הענק לא נכנסת כמו שצריך לתא המטען וגם אם כן אז לא נשאר מקום לקניות.

אז בשביל לחסוך לעצמך buyer's remorse שכזה - מומלץ שתשווה בעצמך, במו ידיך ובמו ישבנך את שתי האופציות לפני שתניח צ'ק על שולחן היבואן.

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow
פורסם

ומה לגבי הליאון החדשה 1.8 TSI DSG ?

היא מרווחת וככל הנראה קצת יותר מאובזרת מהגולף ומבחינת ביצועים, היא קרובה מאוד לפולו GTI.

מבחינת המחיר, מישהו רשם בפורום בשבוע שעבר שיש כרגע מבצע ב 152,000 ש"ח.

לדעתי שווה בדיקה.

נ.ב

אני מתלבט בין הליאון הנ"ל לבין הגולף 150 כ"ס.

• תוכן חדש...