Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עבור הצרכים שפירטת כאן, אין כאן ספק - ברור שהאופציה הטובה מביניהן רלוונטית יותר.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

מה הדרישות שלך מהרכב? כמה נפשות אתה יהיו ברכב (יש תינוקות)? מחפש כוח, נוחות, אבזור וכו'

תפרט יותר מה אתה מחפש

Seat Leon FR Mk3 1.8TSI DSG 2015

Skoda Fabia Mk1 1.4 16v 2005 - sold

פורסם

חוסר הפירוט באמת לא עוזר.. סליחה:)

עד היום היו לי רק גולפים 2000,2007 ו 2011,כולם דגמי טרנדליין כל פעם שעברתי מרכב לרכב נהניתי יותר מחווחת הנהיגה. האמת שאני מת לגולף gti רק שלא רוצה להוציא 220000 ש"ח, ראיתי שמבחינת מחיר הם פחות או יותר אותו דבר, ב 90% מהזמן אני לבד, יכול להיות שעוד שנתיים שלוש תינוק ומה אני רוצה, אני רוצה חווית נהיגה ואני חולה על גאג'טים ופונקציות. אז אני בבעיה.

אמרו לי שהאכות של הפולו היא פחות טובה לא יודע להאמין הרי יש תקן לפולקסווגן.

מה אתם אומרים? מקווה שנתתי קצת חומר למחשבה

פורסם (נערך)

אני גם חושב שתלך על גולף GTI יד שניה. בתקציב שלך ועם סבלנות תוכל למצוא אחת יד ראשונה (אחרי זה הרכבים האלו מתחילים לרוב להדרדר במהירות והידיים מצטברות בקצב אקספוננציאלי).

לפולקסווגן יש תקן בדיוק כמו לכל יצרן מורשה אחר... למרות שסבא שלי תמיד אמר שלחיפושית היה פח עבה יותר מאשר לפיאט 600 שהיא החליפה.

או במילים אחרות - הסטיגמות שלך מקומן עם הפיאט 600 והחיפושית של סבי עליו השלום. לך על הגולף GTI ותגשים את החלום לפני שיגיע התינוק ואחריו עוד כמה, המושבים של מכונית הספורט שלך ימלאו פליטות ופירורי במבה, הדבר היחיד שיתנגן במערכת הסטריאו היוקרתית זה אותם 3-4 שירי ילדים בלופ אינסופי ולבסוף זוגתך תאלץ אותך לקנות מיניואן.

ולגבי הבראבו -- אני הייתי נזהר. מדובר במכונית ששניה רק לשפ"ש. לא כל נהג בנוי לעוצמה האדירה שלה. אשתי והתינוק יצאו אתמול לטיפת חלב, היא בטעות לחצה יותר מדי על המצערת והתקשרה אלי בטרוניה שהיא הלכה לאיבוד ושכולם סביבה פתאום מדברים הונגרית.

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow
פורסם

מהמידע שסיפקת, אם הייתי בנעליך הייתי בוחר ב polo gti במרכב 5 דלתות, ולדעתי זו אפילו בחירה קלה יחסית (שוב, במקרה שלך ועבור המידע שחלקת בהודעה השניה).

רכב מספיק פרקטי לצרכים שלך, שדרוג משמעותי בחווית הנהיגה, מאובזר לאללה, אני צופה לו שמירת ערך עדיפה (אבל כאן זה ספקולציות, לא מדע מדויק מן הסתם).

פייר, לא ממש מבין איפה ההתלבטות. היתרון המרכזי של הגולף מגיע בעיקר בדמות פרקטיות, ופולו 5 דלתות מספיקה לגמרי עבור הצרכים שתיארת.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

ומה סבא אומר על לקנות רכב לפני שנהגת עליו?

אל תזמין רכב על עיוור גם הוא "גרמני איכותי".

תהיה סבלני, תחכה לנסיעת מבחן.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

• תוכן חדש...