Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב פאר עד 150K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מחפש רכב פאר עד 140-150K

לאחרונה התעניינתי באאודי A4 ומרצדס C לאחר ששאלתי בפורום הבנתי שאני יורד מזה, כיוון שזה הרבה סמל וקצת אוטו.

כרגע אני נוהג על אאודי A6 2009 וצריך רכב נוסף לאישתי

מחפש רכב לא גדול במיוחד (לאחר שהראתי לה את הAUDI A4 היא טענה שזה גדול עבורה ) ולא קטן כמו A1 או A3.

מה שאני מחפש זה רכב מפנק,עם איבזור עשיר,לא גדול במיוחד, מרווח מאחור לשני מבוגרים

תודה רבה על העזרה

פורסם

לאחרונה התעניינתי באאודי A4 ומרצדס C לאחר ששאלתי בפורום הבנתי שאני יורד מזה, כיוון שזה הרבה סמל וקצת אוטו.

כרגע אני נוהג על אאודי A6 2009 וצריך רכב נוסף לאישתי

תודה רבה על העזרה

אתה לא קצת סותר את עצמך? אם אתה נוסע על A6 אתה אמור לדעת A4 זה אוטו אוטו...

בכל מקרה, אין הרבה אפשרויות מבחינת הגודל, אם A3 קטן ו A4 גדול אתה לא נשאר עם הרבה אפשרויות. כל לקסוס/מרצדס/אינפניטי תהיה במידות לכאן או לכאן.

אגב, לא ציינת שנתון כך שקצת קשה לענות

A3

A4

פורסם
איך אתה מגדיר ״רכב פאר״?

כי A4 או C Class זה ממש לא רכב פאר...

נכון מאוד.

A6 אולי עושה עוד צעד בכיוון ההגדרה של רכב פאר, אבל גם הוא לא ממש שם.

פורסם

היי

תודה על התשובות

אני נוהג על A6 כמו שרשמתי ומבחינתי היא בסדר גמור

אישתי מחפשת רכב קטן יותר מA4

מצטער שקראתי לזה רכב פאר אתקן ואומר "רכב משפחתי,גרמני או לקסוס"

מינימום שנה 2010

איך הCT200H?

פורסם

הלקסוס הקטנה דיי פושרת, מרגישה כמו טויוטה איכותית ולא כמו רכב פרימיום קטן, לדעתי היא מאוד מכוערת.

בתקציב הזה נכנסת IS250 משנת 2012, טיפה יותר גדולה מה-CT אבל נראית הרבה יותר טוב, מנוע חזק יותר ותא נוסעים איכותי ונעים.

החיסרון העיקרי שלה הוא מושב אחורי בלתי שמיש בעליל עם מרווח רגליים שפשוט לא קיים.

אם הזכרת את אאודי ואת ה-A4 שגדולה מדי וה-A3 שקטנה מדי, אני מבין שאתם פשוט מעדיפים סדאן, מה עם אאודי A3 סדאן?

אמנם דגם חדש יחסית ולא נפוץ בשוק המשומשות אבל סביב 150K קונים אחד כזה 1.4 ליטר מהדגם הבסיסי מ-2014.

בתקציב שלכם זה הדגם היחיד שאני חושב שמתאים לדרישות הספיציפיות.

אם אתם בקטע של ג'יפונים אז אפשר לנסות את אאודי Q3, ג'יפון חביב שמרגיש בעיקר מרווח יותר מה-A3.

פורסם

תודה רבה על התגובות,

אני בעיצומם של החיפושים

הQ3 לא כ"כ נכנס בתקציב

הA3 סדאן נכנס רק בגרסת הבסיס והיא עירומה למידי

הIS250 קשה מאוד למצוא אחת שמורה

אלפא רומיאו לא בא בחשבון האישה לא אוהבת את הצורה

אני מחפש בשבילה רכב לא גדול,מפנק

תודה רבה על העזרה

• תוכן חדש...