Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ לגבי החלפת ייטי-KIA SPORTAGE VS SKODA YETI VS SUBARU XV

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם .

ממש בקצרה ,החודש אנחנו מסכמים כ 4 שנים עם הייטי שלנו. בגדול הרכב שירת אותנו באופן משביע רצון,מלבד הכניסות למוסכים כמו שכולכם כבר מכירים(הנושא נטחן) בכל מקרה מאוד אהבנו את הרכב.

כרגע אנו מעוניינים לרכוש רכב חדש שיחליף או לשדרג לייטי חדשה.

הרכבים הם :

ספורטאג' 1.6

סובארו XV 1.6

סקודה ייטי אלגנס1.2 (גימור גבוה כמו אצלנו כרגע)

לגבי הסקודה ישנו מבצע שרץ עכשיו הכולל טרייד אין סקודה יטי ביטי חדשה די אטרטקטיבי.

אבל עדיין הטעם המר של מחלות הילדות עדיין נשארו בפה וחשבנו לשדרג לרכבים הנ"ל.

רציתי לקבל חו"ד לגבי כל אחד מהרכבים הנ"ל,יש לציין אין לי שום כוונה לנסוע איתו בשטח,בעיקר רכב ראשון לאישתי ולילדים,חשוב שהרכב יהיה בטיחותי ומאובזר.

אשמח לייעוץ

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

פורסם

אבל עדיין הטעם המר של מחלות הילדות עדיין נשארו בפה וחשבנו לשדרג לרכבים הנ"ל.

כאן הבעיה - אף אחד מהרכבים האלא לא שדרוג מהיטי אלא אם כן אתה צריך יותר מרווח ואז הספורטז׳ עדיפה, אבל רק מהבחינה הזו.

פורסם

לא ברור לי איך אתה שוב שוקל רכב שסבלת ממנו, אבל ניחא. בעקרון, אם לא צריך שטח, יטי. אם אתה לא מסוגל יטי (אבל זה לא המצב הרי) - קיה. למרות שהכסאות פחות טובים, ובכללי בסקודה נעים יותר.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

תנסה את ה IX35, לי הוא הרגיש הרבה פחות ספרטני מהאח החורג - הקיה. אבל זה רק אני.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

היי גוס,

כשאתה מדבר על שוק הג'יפונים יש כמה רכבים שיכולים להתאים לדרישות שלך.

של סובארו הוא רכב שמשלב בצורה נפלאה יכולת בטיחותית בכביש עם זריזות ודינמיות בשטחXV.

כמו כן הוא נבחר לאחרונה לג'יפון הטוב ביותר לשנת 2014.

אני מציע לך לקרוא כמה פרטים עליו:

http://www.calcalist.co.il/local/art...638019,00.html

http://www.mako.co.il/cars-road-tests/Article-f56943933f2c741006.htm

אם אתה צריך עוד פרטים אשמח לעזור, אייל :)

פורסם

הסובארו 1.6 אוטומט הוא עגלה בלי סוסה

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

אני לא השתגעתי על ג'יפונים, הם עיצבנו אותי כשהטרנד התחיל לתפוס תאוצה בארץ עם היונדאי טוסון (משהו עם רכבי שטח בתוך העיר הפריע לי.. תופסים הרבה מקום בכחול לבן :-P) אבל לאט לאט אני מתחיל להיות יותר בסדר איתם. יצא לי להיות (לא לנהוג) בסובארו XV והיה נחמד, זה לא רכב יוקרה אבל זה ללא ספק רכב די טוב, ויצא לי לנהוג ולשבת בקיה ספורטאז' וזה כבר היה יותר טוב - יושב טוב על הכביש ומרגיש מרווח (אני קצת מעל מטר תשעים, צריך אוטו מרווח). הכי פשוט זה ללכת לנסיעת מבחן אצל יבואנים ולשפוט בעצמך, מקסימום תגלה שאתה אוהב את שניהם ואז תצטרך לקבל החלטה קשה (אני אפילו לא מתייחס לייטי כי אני לא מאמין בלקנות את הגרסה המחודשת של דבר שלא אהבתי מלכתחילה)

פורסם

ה- XV, בניגוד לאחרים, הוא לא סתם ג'יפון שנועד לפוזה, אלא באמת יכול לשמש אותך בנסיעות שבילים+, עם עבירות 4*4 טובה לפחות כמו של מזדה ליסינג. ככזה, הוא גם קטן יותר, ובהחלט פחות מרווח. בגרסת 2.0 פרימיום הוא גם מגיע מאובזר מאוד. אבל אם ההתבלטות היא סביב 1.6 - שניהם לא זריזים במיוחד... [גילוי נאות: הזמנתי לא מזמן XV 2.0 למשפחה :-) ]

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...