Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיטו / לאון / רכב מהנה עד 55K

California
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אהלן,

כיום נוהג על יונדאי i20 סופרים 1600 ידנית אין ספק חוויתית עם 127כ׳ס אני נהנה ומרוצה אבל איך לומר את זה בעדינות,מיציתי אותה,אחרי שנה אני מרגיש שאני צריך משהו מעט יותר חזק עם קצת יותר פלפל.

לכן אני מתקשה למצוא אחת כזאת,התקציב עומד על סביב 55,000 כשהמטרה לא לרדת משנתון 2009 ולשמר על רמת הגימור הקיימת (גג חשמלי ועו׳) מבין ויודע שלא ניתן לאכול את העוגה ולהשאירה שלמה אבל עדין.

כמובן שלא תהיה לי בעיה לוותר על גג,צבע לטובת כוח.

אופציות שחשבתי - מיטו,לאון 1.8 אשמח לשמוע עוד. (יש יכולת תקציב לסביבות ה65.)

בכל אופן רגשות מעורבים במכירת הרכב (הפחד שמה שיהיה לך יהיה פחות ממה שכבר קיים)

בברכה,

I20 Supereme 127HP

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

יש עכשיו למכירה מיטו 2009 עם 155 כ'ס.

בין 60 ל65 אלף שקל.

הנאה מובטחת - מניסיון.

אחזקה לא יקרה ודלק עושה 1 ל12

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מסכים שמיטו היא אחת האופציות המועדפות כשאתה אומר אחזקה לא יקרה למה אתה משווה (מקריאה ושמועות מדובר על מחירים/אמינות שזהה לפיאט - תקן אם טועה), ותגדיר הנאה מבחינתך בנהיגה (אחיזה,נראות הרכב)

I20 Supereme 127HP

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מבחינת כוח, המיטו שלי עדיין סטוק. היא חזקה ויש לה מספיק כוח כדי להעלות לי חיוך.

הבעיה הכי גדולה שלה לפי הביקורות והסיקורים עליה זה ההגה, שהוא "מעופף" אני ממש לא מרגיש את זה, ובתור אחד שרוב הנסיעות שלו בתוך העיר אז זה נוח לי שההגה מאוד רך. וכשאני בכביש מהיר ורוצה להנות קצת היא פשוט עושה את זה בלי להתאמץ.

אחזקה- עשה לה טיפול שמנים כל 15K, טיימינג כל 5 שנים\90K ק'מ, קלאץ כל 100K בממוצע.

מאוד מרוצה שורה תחתונה.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מאחזקה ונהיגה בבראבו שזה אותו מנוע עם טורבו קטן יותר, אין לי ספק שהמיטו תעלה לך חיוך על הפנים, אם לא הייתי צריך את הגודל כנראה גם אני הייתי עובר לאיזה מיטו 155/תלתן בעתיד

עברתי לסקייטבורד

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה מתאר את הI20 כ"חוויתית" אז המיטו עוד תרגיש לך כמו הסמלון שלך.

עוד אופציה בתקציב: מאזדה 3 2.0 אני מאמין ששנת 2008-9 ייכנסו בתקציב, לא פחות חזקה מהמיטו ואפילו יהיה לך סאנרוף.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הייתה בלוחות פונטו 2011 עם מנוע 1.4 מולטיאייר המוגדש, ידנית, שחורה, עם ק"מ ממש נמוך.

הרכב מגיע עם 135 כ"ס שבקלות מגיעים לאיזור ה170, שם תקבל גג פנורמי כפול (החלק הקידמי נפתח). הייתה מפורסמת ב69, מאמינה שתצליח להגיע איתו לאיזור ה65.

Mini Cooper S R56 - לכיף

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה מתאר את הI20 כ"חוויתית" אז המיטו עוד תרגיש לך כמו הסמלון שלך.

עוד אופציה בתקציב: מאזדה 3 2.0 אני מאמין ששנת 2008-9 ייכנסו בתקציב, לא פחות חזקה מהמיטו ואפילו יהיה לך סאנרוף.

הi20 בהחלט רגילה לחלוטין ה5 הילוכים ידניים האלו נותנים קצת משחק במהירות שלה ונוסף על האחיזה שלה, מאזדה 3 אחלה רכב ה2 ליטר יודעת לשאוב היטב דלק להערכתי. בנוסף המיטו כן מושכת עניין חוץ מהעיצוב פנים שלה שהוא מעט לא לטעמי אבל שוב אי אפשר לדרוש הכל ולצפות שיהיה, מה דעתכם על DS3? (ידוע שכלל לא בתקציב) אבל אשמח לשמוע דעה (אולי שווה לחכות)

יש עוד רכבים שאפשר להוסיף למשחק?

I20 Supereme 127HP

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הייתה בלוחות פונטו 2011 עם מנוע 1.4 מולטיאייר המוגדש, ידנית, שחורה, עם ק"מ ממש נמוך.

הרכב מגיע עם 135 כ"ס שבקלות מגיעים לאיזור ה170, שם תקבל גג פנורמי כפול (החלק הקידמי נפתח). הייתה מפורסמת ב69, מאמינה שתצליח להגיע איתו לאיזור ה65.

קורא עליהן המון בעיות,ירידת ערך מאסיבית בשנה,מנסה להימנע מלהגיע לפונטו למרות הגימור והגדישה (כנל בראבו) אני טועה?

I20 Supereme 127HP

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ירידת הערך הגדולה שלהם כבר הייתה, בראבו 2011 שמורה אתה יכול למצוא ב50, מאובזר וחזק ובקלות עובר את ה150 כס, התיבה הרובוטית לא נוחה לכולם אבל אולי שווה לבדוק

עברתי לסקייטבורד

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אף פעם לא הייתה לי פונטו כזאת, מכירה באופן אישי בעלים של אחת כזאת (

user-offline.pngמזמינה אותך להעיד).

לגבי הפונטו שהייתה לנו (רובוטית, 0 בעיות מלבד הדשבורד), ב 16 חודשים של בעלות (נרכשה בת 3 וקצת) המחירון ירד ב 10K (מ56 ל46), לא חושבת שזה יותר מידי לרכב בגיל\מחיר האלו.

הבראבו הרובוטית בינתיים חגגה את גיל 4 בלי בעיות גם כן.

סתם שאלה, מהמיטו אתה לא דואג אבל מתוצרת פיאט כן? מה ההגיון?

לא יודעת כמה הייתי דואגת לאובדן ערך של רכב שכבר איבד מעל ל50% מערכו כחדש.

Mini Cooper S R56 - לכיף

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אגב הds3, לדעתי בתקציב הזה תוכל לקנות רק 1.6 120 לא?

ה1.6 האוטומטית היא בערך פיג׳ו 207 שעיצבו אותה אחרת, לא הייתי ממליץ,

מצד שני יש לך את ה1.6 טורבו ידנית שכבר אמורה להיות מעניינת יותר, אם כי דובר הרבה בפורום על המנוע הזה (vti אטמוספרי thp גודש) שהוא בעל בעיות אמינות

עברתי לסקייטבורד

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אף פעם לא הייתה לי פונטו כזאת, מכירה באופן אישי בעלים של אחת כזאת (

user-offline.pngמזמינה אותך להעיד).

לגבי הפונטו שהייתה לנו (רובוטית, 0 בעיות מלבד הדשבורד), ב 16 חודשים של בעלות (נרכשה בת 3 וקצת) המחירון ירד ב 10K (מ56 ל46), לא חושבת שזה יותר מידי לרכב בגיל\מחיר האלו.

הבראבו הרובוטית בינתיים חגגה את גיל 4 בלי בעיות גם כן.

סתם שאלה, מהמיטו אתה לא דואג אבל מתוצרת פיאט כן? מה ההגיון?

לא יודעת כמה הייתי דואגת לאובדן ערך של רכב שכבר איבד מעל ל50% מערכו כחדש.

אין כלכך הגיון אבל לפעמים השם משפיע על מחיר ככה זה במצב הנ״ל - בכל מקרה לא רואה את עצמי מחליף יונדאי לפיאט בהיבט אמינות, ואם לרגע נשווה אלפא לפיאט באמת מדובר על חלקים זהים? האמינות זהה? אשמח לפירוט מאלו שמחזיקים את אלו.

I20 Supereme 127HP

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אגב הds3, לדעתי בתקציב הזה תוכל לקנות רק 1.6 120 לא?

ה1.6 האוטומטית היא בערך פיג׳ו 207 שעיצבו אותה אחרת, לא הייתי ממליץ,

מצד שני יש לך את ה1.6 טורבו ידנית שכבר אמורה להיות מעניינת יותר, אם כי דובר הרבה בפורום על המנוע הזה (vti אטמוספרי thp גודש) שהוא בעל בעיות אמינות

מסכים שהאוטומט לא באה בחשבון.

מה לגבי הואגיות?

I20 Supereme 127HP

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...