Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

מתלבט בין ניסאן מיקרה לקיה פיקנטו. מחפש לקנות יד 2 של אחד מהרכבים הנ"ל, שנת 2012/3, אוטומט 1.2.

הרכב יהיה אצלי 2-3 שנים, כשביום-יום בעיקר נסיעות קצרות (ק"מ בודדים) ואחת לשבועיים-שלושה נסיעה ארוכה.

אשמח לשמוע המלצות, ויתרונות וחסרונות של הרכבים הנ"ל.

נ.ב.

במידה והולך על המיקרה, האם יש סיבה שלא לקנות מליסינג (יש לי אופציה מפרטי וליסינג ורוצה לדעת האם יש סיבה טובה לא ללכת על ליסינג)

תודה מראש

פורסם (נערך)

המיקרה חיסכונית יותר ועם תא מטען גדול יותר,לפיקנטו מושבים נוחים יותר ואחריות גדולה יותר.

הייתי מוסיף גם את הספייס סטאר,שהיא גם מאוד חיסכונית ומאובזרת,עם יתרון של מרווח מאחור.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה רבה!

שאלה נוספת - האם מדובר בשני רכבים שיהיה קל (יחסית) למכור אחרי 2-3 שנים (פיקנטו אני יודע שרכב מאד נפוץ, לגבי המיקרה פחות מכיר)?

פורסם

לניסן יש שם טוב בארץ מבחינת אמינות ולא צריכה להיות בעיה מיוחדת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

עשה סיבוב ,מנסיון שיש לי,הפיקנטו יותר נוחה לנסיעה ופחות מרגישה זולה.

ללא רעשים שונים,מתלים רוח וקרקושים שיש במיקרה של ניסן.

צריכת דלק יותר גבוהה בפיקנטו אבל רכב יותר בוגר ושלם בתכונותיו ומאובזר

תלוי בדגם.

זו דעתי.

פורסם

אם תמצא את הדגם המאובזר של המיקרה אתה לא תצטער, יש לבת זוג שלי כבר מעל שנה, אמינה ביותר, חסכונית מאוד (מאוד!), מאובזרת ב: בקרת שיוט, בקרת אקלים, חיישני חניה אחוריים מקוריים עם תצוגה מובנית בלוח שעונים, חיישני חניה קדמיים מקוריים, ועוד כמה שטויות נראה לי. אישית ממליץ.

המינוס - רעשי רוח במהירויות בכבישים מהירים, לא היסטרי אבל מורגש יחסית.

פורסם

קודם תבדוק מבצעי היבואן, לפני שאתה רץ לליסינג{לגבי המיקרה}.

{למשל הדגם הידני, לדוגמה, נמכר בליסינג ויבואן, באותו מחיר,במסגרת מבצע}.

פורסם

המיקרה הידנית הייתה במבצע של 60 אלף ש''ח לרכב חדש.

הזמנתי את הרכב ומחכה לו כעת, עכשיו המבצע נגמר אבל אני מאמין שאם נשאר להם מהמלאי של המבצע הם ישחררו במחיר המבצע.

את שתיהן אגב יש במרבית החברות השכרה, תוכל להשכיר ליום ולנסות.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...