Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מעוניין לרכוש קיה פיקטו שנת 2012, המחרים ביד 2 הולכים בין 53 עד 60

אני מדבר על דגם הEX.

בדקתי את האופצה של המתחרים אך שום דבר לא באמת עניין..

השאלה שלי אם שווה להשקיע עוד טפה ולהביא שנת 2013\14א

או חבל על הכמה אלפים האלה וזה לא באמת משנה?

פורסם

מה הצרכים שלך בדיוק? פרופיל הנסיעה? נסועה שנתית? כמות נוסעים ומטען? אתה חייב גיר אוטומטי?

שום דבר לא מעניין? קליאו דור III עם מנוע 1.2 וגיר ידני נראת לי עדיפה בכל מובן ואפילו זולה יותר.

פורסם

אז באופן כללי זה רכב לי ולאשתי(לעתיד הקרוב) אך יותר לה.

לכן הגיר לצערי חייב להיות אוטומטי, נסיעות בעיר ובינעורניות בעיקר אך כמובן נסיעות ארוכות לפעמים.

חשוב האמינות, דלק ואבזור(מערכת, בלוטוס וכו'), באופן כללי מעוניין בראש שקט לשנים הבאות וכמה שפחות להתעסק

פורסם

בדיוק מדובר על פיקנטו בפורום הכללי. הרכב עם מוניטין טוב ושמירת ערך חזקה (כפי שנוכחת לגלות כרוכש בכוח). צריכת הדלק לא משהו (יחסית לקטגוריה).

אם מודל 2012 במצב טוב אכן עולה עד 60K, הרי שמדובר באבסורד. שווה כבר לקחת מימון ולקנות חדש.

פורסם

במחיר הזה יש גם את הספייס סטאר ממודל 2013,הרכב מאובזר, זריז וחיסכוני יותר וגם מרווח יותר עם תא מטען גדול יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קח את ארוסתך לסוכנות של קיה לבדוק את הפיקנטו ומשם לסוכנות מיצובישי לבדוק את כוכב החלל (ספייס סטאר).

אם הרכב מיועד בעיקר בשבילה - מין הראוי שהיא תתרשם מהמכוניות בעצמה ורצוי שגם תעשה סיבוב.

אחרי שהעלמה תחליט מה מתאים לה יותר (ותלחש לך בסוד באוזן בלי שהנציג באולם ישמע), תשב עם נציגי המכירות, תתמקח ותראה מה מציעים לך, תשווה את זה למצאי שבשוק יד השניה ובהתאם תבצע את הרכישה.

פורסם

תודה רבה רבה על העזרה קודם כל.

העניין הוא שיש לי כרגע סכום של כ55 אלף, לא כל כך רצינו להשקיע יותר מזה, אבל בבחלט אבדוק את האופציות בסוכניות כנ״ח ספייס סטאר וi10 ונראה מה הבדלי המחירים.

• תוכן חדש...