Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התיאאשתי מלמצוא ג'אז, מה דעתכם על ספייס ורסו?

ערן g
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

היי

אחרי שלקחת כבר שני רכבי הונדה ג'אז לבדיקה ושניהם כשלו מאסתי ברכב(אחד פגיעה בשלדה שהמוכר כביכול לא מכיר ואחד אמר שהרכב מטופל ולא ביקר במוסך שנתיים)

אני שוקל לעבור לספייס ורסו שנת 2011 מישהו מכיר יכול לתת נקודות בעד ונגד?

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היית לנו ג'אז במשפחה במצב נדיר, בטרייד אין רצו להביא לנו עליה 30 אלף, תוך יום ביד2 מישהו חטף אותה בלי בדיקה ב39 אלף.

שנת 2006, חבוטה מבחוץ אבל שמורה בטרוף.

הרכב נוסע בכל מצב, חסכוני ועשוי מחומרים של פעם. היום היא עברה מהג'אז לגולף TSI 2011 ועדיין מתגעגעת לג'אז (0 תקלות!)

שורה תחתונה- אל תתייאש!!!

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היי

אחרי שלקחת כבר שני רכבי הונדה ג'אז לבדיקה ושניהם כשלו מאסתי ברכב(אחד פגיעה בשלדה שהמוכר כביכול לא מכיר ואחד אמר שהרכב מטופל ולא ביקר במוסך שנתיים)

אני שוקל לעבור לספייס ורסו שנת 2011 מישהו מכיר יכול לתת נקודות בעד ונגד?

תודה

תעיף מבט כאן ותקבל הרבה נקודות בעד ונגד:

http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%92%D7%96%D7%99%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91/659/%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%A0%D7%99%D7%9D/%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%9F-%D7%94%D7%A9%D7%95%D7%95%D7%90%D7%AA%D7%99---%D7%98%D7%95%D7%99%D7%95%D7%98%D7%94-%D7%A1%D7%A4%D7%99%D7%99%D7%A1-%D7%95%D7%A8%D7%A1%D7%95-%D7%A1%D7%99%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%90%D7%9F-C3-%D7%A4%D7%99%D7%A7%D7%90%D7%A1%D7%95-%D7%95%D7%94%D7%95%D7%A0%D7%93%D7%94-%D7%92%27%D7%90%D7%96

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני בעלים גאה של ג'אז כבר 9 שנים מעל 300K ונהנה מכל רגע

אל תתיאש שווה לחכות רק תבדוק שזה גדם עם גיר רציף (היה להם שנתיים כישלוניות עם גיר רובוטי )

הסיבה היחידה אני שוקל (דגש על המילה שוקל ) להחליף היא שאני צריך רכב יותר גדול (7 מקומות ולהונדה אין דבר כזה )

לא בטוח שאני אוותר עליה שווה כל שקל ושווה להמתין

אל תתפשר.

אל נא תאמר מחר כי לא תדע מה יילד יום 8)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני בעלים גאה של ג'אז כבר 9 שנים מעל 300K ונהנה מכל רגע

אל תתיאש שווה לחכות רק תבדוק שזה גדם עם גיר רציף (היה להם שנתיים כישלוניות עם גיר רובוטי )

הסיבה היחידה אני שוקל (דגש על המילה שוקל ) להחליף היא שאני צריך רכב יותר גדול (7 מקומות ולהונדה אין דבר כזה )

לא בטוח שאני אוותר עליה שווה כל שקל ושווה להמתין

אל תתפשר.

איזה שנה הגאז שלך? אני מבחינת תקציב עומד על 2009 וזה אומר הגיר הרובוטי וזה דפק בדיקה אחת. אולי עדיף להשקיע פחות ולקחת מהישנים יותר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שרשור טוב לכל מי שחושב שהמחירים של הג'אז המשומשות לא מוצדקים.

אנשים מרוצים מהרכב וקשה להשיג אותו. זה אומר הכל

עריכה אחרונה על ידי razi_pazi
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא בדיוק, יש תופעה של מוכרי הונדה לתמחר את הרכב המשומש שלהם הרבה מעל המחירון, גם אם הוא לא במצב מי יודע מה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ואז מה קורה?

אתה בעצם אומר שהם לא מוכרים ונשארים עם הרכב....

פותח השרשור אומר שהוא לא מוצא אחת סבירה לקנות. הוא לא רומא שהמחיר הגבוה מרחיק אותו מהמוני ג'אז למכירה.

אולי יש לבעלי ג'אז איזו אופטימיות לגבי מחיר המכירה. אבל זו במידה מסויימת תופעה שקיימת אצל כל המוכרים בהתחלה. ואז המציאות מתיישרת איפשהוא.

אצל הג'אז היא מתיישרת די גבוה כי יש לרכב ביקוש.

יכול להיות שהביקוש לא מוצדק ולא אמרתי שהוא בהכרח מוצדק. אבל הביקוש קיים ומעלה את המחיר בסופו של יום.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה זה בשבילך מצב לא טוב איציק? הרכב כתקין משיג ממוצע של לפחות 1-15 בזכות הגיר הרציף ומדובר לא ברכב חדש שנבנה לחסכון

מרווח פנים אדיר ושימושי ובגאז' ענק

אבזור מעט נחות ביחס לקטגוריה אבל הרכב פשוט נוסע

חיפשתי 3 חודשים וכאשר מצאתי החלטתי להתפשר על נראות ומצב מכני לטובת יישור קו וזה היה לפני שנתיים

לפות"ש כמו שהגבתי לך גם בשרשור עם הבדיקה תבדוק טוב מה אתה הולך לרכוש ותתאים רישיון לדגם

כמו גם בין 2009-2010 היה הגיר הרובוטי שאריות נותרו ב2011 אבל גם ככה לא נמכרו מאות מזה אז לא בטוח שתיפול על אחת מעבר לשנתונים שציינתי

נסה או 2011 או 2008 אפילו

ראיתי כאלו שמשכו 250k ורק טיפולים שוטפים אז גם אם מצאת בקמ טיפה מעל 100 תחטוף

גילוי נאות: כבר אין לי קשר לאוכלוסיית הVtec פרט לרכב שנרכש לאישתי

Confidence In Motion

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מאוד אוהב את הרכב הזה כי סהכ הוא אמין חסכוני ומרווח, בכל מקרה אין ספק שהגיר הרציף עדיף מהרובוטי ברכב הזה.

בנתיים אני הולך לראות גם טויוטה ספייס ורסו

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שני חברים טובים שלי קנו בחודשים האחרונים בהמלצתי הונדה ג׳אז. אחד קנה 2007 ידנית, השני 2006 אוטומטית. שניהם שילמו קצת פחות ממחיר המחירון, כשה-2007 למשל היא מיד ראשונה, מטופלת במוסך מורשה ועם קילומטראז׳ נמוך וטסט לכמעט שנה.

הג׳אז מכונית טובה, שימושית ואמינה. לכן גם מתומחרת גבוה.

הספייס ורסו גם כן מכונית מעולה, במקרה (או שלא) אני ״תקוע״ עם אחת לסוף השבוע הקרוב. רק שהיא מעוצבת בצורה קצת יותר מרובעת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הג׳אז מכונית טובה, שימושית ואמינה. לכן גם מתומחרת גבוה.

הספייס ורסו גם כן מכונית מעולה, במקרה (או שלא) אני ״תקוע״ עם אחת לסוף השבוע הקרוב. רק שהיא מעוצבת בצורה קצת יותר מרובעת.

אני אשמח אם תוכל לתת איזה מיני חוות דעת ביחס להונדה

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שנת 2006, חבוטה מבחוץ אבל שמורה בטרוף.

איך אפשר להגיד משפט כזה ?

לדעתי הכוונה לרכב שמבחינה מכנית שמור בטירוף ואילו חיצונית מוזנח.

המכוניות שלי הן כאלו. טיפולים עושה בצורה מוקפדת ולא מעגל פינות בכלל. מצבר מחליף מבעוד מועד (לרוב...) צמיגים טובים וכו וכו.

חי בהשלמה עם דפיקות ושריטות וחבלות חיצוניות כל עוד זו רק אסתטיקה.

לא מתקן וכלל לא מתעניין כמה עולה לתקן. לא אכפת לי מזה כמעט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...