Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית פיג'ו 107 מסוכנות car4u

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, עפי מודעה ביד 2 נסעתי לחוצות המפרץ לבדוק (לא במכון) ויש פיג'ו 107 יד 1 מפרטי, עם 71 אלף קמ, שנתון 2011, טסט עד אוקטובר, הוצאתי היסטוריית טיפולים. והטיפול האחרון היה ב61 אלף ק"מ, ב1/14.

מה שקצת חשוד לי זה שמשך שנתיים הוא נסע 60 אלף ואז פתאום בשנה וחצי האחרונה הוא נסע רק 10 אלף ק"מ.

כמו כן אשמח למכוני בדיקה מומלצים באזור בשביל לבחון אותו. תודה

פורסם

מ.מ.מ נחשבים למומלצים באיזור.

לגבי החששות לך, תראה מי היה הבעלים המקורי של הרכב ותנסה לאתר אותו דרך 144, להתקשר, להסביר את המצב ולשאול בנימוס כמה שאלות על האוטו.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם (נערך)

בנוסף עברה שנה וחצי מאז הטיפול האחרון, ככה שאם תקנה, תבצע מיד טיפול, לפחות של שמן מנוע ופילטר.

אני אישית הייתי מוותר והולך על אחותה התאומה C1 שנת 2012, עם חצי מהקילומטראז', אותו המחיר, ולא דרך סוכנות רכב:

C1.PNG

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

פורסם

בדקתי לגבי הרכב ב"לובינסקי טרייד", מסתבר שהם מכרו לסוחר את הרכב, ויש צורך להחליף קלאץ' וצמיגים. בטיפול 60 אלף הוחלפו בלמים. ואחותה התאומה במחיר הזה נראה ממש מציאה, קצת חשוד

בכל מקרה הראו לי בלובינסקי טרייד פיאט פנדה 2012 עם 85 אלף ק"מ, יד שנייה מפרטיים, הרכב נראה טוב במצב מעולה ונותנים אחריות לשנה וכנראה ייתנו לי מחיר טוב עקב ההצעה של ה27אלף לסוזוקי אלטו 2010 עם 75קמ ב27000 מסוכנות סוזוקי. ואולי גם הצעה טובה לפיג'ו 107 אחרת

פורסם

לרוב רכב שנמכר לסוחר מסמן רכב שלא במצב טוב. אם בגלל תאונה קשה ואם בגלל נתונים גרועים. מה המחיר של הפנדה?

• תוכן חדש...