Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניתוח דו"ח בדיקת רכב - מרכב לא תקין

שרה88
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

קיבלתי מאלבר דו"ח בדיקה של פורד פיאסטה מחברת קומפיוטסט.

על כל המערכות רשום תקין חוץ מבשלדת מרכב שרשום - לא תקין. אני אצטט "גג. מעיכות בגג הרכב = תיקוני מרכב, משמעות נמוכה. סימני פגיעה דופן ימנית, כנף אחורית ימנית פגומה/תוקנה. סימני מילוי חומר, סימני תיקון בפנלים+חומר, תיקוני מרכב וצבע, מעיכות/מעוך/שריטות בצבע+פגמים, נזק לפגושים".

אשמח לשמוע בהקדם מה המשמעות של הדברים הנ"ל, האם כדאי לקנות את הרכב והאם זה מוריד מערך הרכב!

תודה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגבי אמינות הבדיקה, כל אחד יחזיק בדעתו. אם תעשי בדיקה מטעמך, ספרי לנו בבקשה אם תוצאותיה דומות או שונות.

מלבד נושא האמינות, מכון הבדיקה מחוייב למזמין הבדיקה (כלומר חברת הליסינג) ולא לך, כלומר גם לא תהייה לך אחריות במקרה של טעות בבדיקה.

:turn-l:
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם זו כנף מולחמת,הרכב עבר פגיעת שילדה.גם תיקונים בגג לא מציאה גדולה .מהרכב הזה יש בשפע ואם מדגובר בגיר רובוטי שומר נפשו וכספו ירחק.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לבקש תמיד אפשר.

אם התוצאות מאוד שונות, צריך לתהות איך ומדוע אותו רכב נבדק בשני מכוני בדיקה מורשים והפגמים שאחד מצא, לא דווחו על ידי השני.

זהו דיון היפוטתי כמובן, ואין לנו שום סיבה לחשוד בכשרים.

:turn-l:
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כנף אחורית היא תמיד מולחמת.

זה עדיין לא אומר שזו "תאונת שלדה" כמו שאמרו לך פה. (למרות שהמשמעות אכן גבוהה יותר מהחלפת חלק מחובר בברגים).

עם זאת, מתיאור סך כל הפגיעות בהודעה הראשונה בהחלט יש חשד קל לפגיעה בקורה C.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...