Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי רכב שאני רוצה לקנות אותו אבל בעל הרכב אומר שיש עליו עדיין מימון שהוא לקח כדי לקנות את הרכב ,

כדאי לקנות את הרכב הזה ?

מזה אומר שעדיין יש מימון על הרכב ?

האם העברת בעלות תהיה בעיה ?

מישהו שמבין בנושא ויוכל לעזור לי tongue.gif

פורסם

ברגע שיש מימון יש שעבוד בדר"כ שמים שעבוד ב-3 מקומות שונים

1.שעבוד במשרד הרישוי-לא ניתן להעביר בעלות לפני שמסירים שעבוד זה

2. שעבוד ברשם המשכונות-ניתן להעביר בעלות אבל האוטו יהיה משועבד ברשם המשכונות(לא יודע כמה זה משפיע עליך אבל קח בחשבון שאם האדם שהשעבוד עליו יכנס לחובות זה עלול ליצור בעיה או בעיה מכירה של הרכב

3. שעבוד מול הביטוח-לא נוגע אליך

ברור שזה יצור בעיה כל עוד לא הוסדר המימון השעבוד ימשיך להיות ולא תוכל לבצע העברת בעלות ויש לך כמה אפשרויות

1. האופציה המומלצת ביותר שבעל הרכב ישלם את המימון שנשאר ידאג להסיר את השיעבוד והמשכון ורק אז תעשו העברת בעלות והעברת כספים

2. אם אתה מכיר/סומך על בעל הרכב אתה יכול להעביר לו את הכסף והוא יסיר את השעבוד בעזרת הכסף (שעבוד מוסך בדר"כ באותו רגע או יום עסקים) ותדאג שיסירו גם ברשם המשכונות

3. להמשיך לרכב הבא כי לא תוכל לבצע העברת בעלות

ולשאלתך האם כדאי לקנות את הרכב תלוי במצבו זה לא קשור למימון

פורסם

D300- לאחרונה מכרתי רכב מסוג סוזוקי שהיה עליו מימון של לאומי קארד קרי הרכב משועבד ללאומי קארד מצאתי קונה לרכב אז הלכתי לבנק ולקחתי הלוואת גישור לרכב אחרי שהכסף היה אצלי דיברתי עם לאומי קארד והעברתי להם את הכסף עוד באותו היום הנציג אמר לי שמחכים יום עסקים לראות שהכסף נכנס , למחרת התקשרתי אליהם והם אמרו לי שהם קיבלו ובאותו רגע הסירו לי שעבוד ממשרד הרישוי שאלתי לגבי רשם המשכונות והם אמרו שהם שולחים מכתב ותוך שבועיים שלושה הם זה ייעשה, החלטתי לזרז את התהליכים אז נסעתי אליהם לקחתי את המכתב וניגשתי לרשם המשכונות מסרתי להם את המכתב ותוך שעתיים המשכון הוסר, מה אני בא להגיד? ששיעבוד אפשר להסיר תוך יום ושעבוד של משרד הרישוי לוקח באותו רגע(מנסיון :) ,)

• תוכן חדש...