Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4031 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך לפוסט שפתחתי אתמול בעניין רכישת קרוסאובר, כעת אני מתמקדת בשני רכבים - טיגואן של פולקסווגן מנוע 1.4 טורבו 150 כ"ס ברמת גימור ספורט לעומת הונדה CRV מנוע 2000 155 כ"ס. המחיר די דומה. חשוב לי רכב בעל ביצועים טובים על הכביש, בטיחותי, שקט ומרווח.

אשמח לשמוע חוות דעת על שני כלי הרכב. תודה!

פורסם (נערך)

לא הבנתי למה פתחת עוד שירשור באותו נושא בדיוק, אבל הCRV מרווחת ונוחה יותר גם לנהג וגם לנוסעים ובעלת תא מטען גדול משמעותית.

הטיגואן קצת מיושנת מבפנים (בכל זאת כבר לא צעירה ועם מחליפה צפויה בשנה הבאה) אבל זריזה ומהנה יותר לנהיגה.

אגב, אם התקציב שלך עדיין עד 250,000 ואת מחליטה על הטיגואן, תשקלי את ה1.8 שהיא זריזה יותר וגם תעניק לך את האופציה לרדת איתה לשבילים אם יתחשק לך פעם.

היא עולה 20,000 יותר ועדיין תשאיר לך עודף של 60,000 מ250...

עריכה אחרונה על ידי robertf
פורסם

מתנצלת על פתיחת שירשור חדש, רציתי לחדד את הנושא של שני רכבים ספציפיים.

טיגואן בגרסת 1.8 כבר לא נמכר. יש רק 1.4 טורבו וקיימת רמת גימור ספורט שהיא נותנת פנים יותר משודרג.

מישיבה בפנים באמת התרשמתי שCRV מרווחת יותר. נסיעת מבחן בשני הרכבים תהיה רק בשבוע הבא. היום נסעתי על RAV4, שהיתה חביבה אך לא יותר מזה.

פורסם

טיגואן 1.8 אף פעם לא נמכר.

מעל ה-1.4 יש מנוע 2 ליטר טורבו, והוא מגיע גם עם הנעה כפולה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

צודק לחלוטין ולזה התכוונתי (בראש חשבתי על ה180 כ״ס שלו ולכן הבילבול).

בכל מקרה הפרש המחיר הוא יחסית לא גדול ועדיין הרבה מתחת לתקציב.

• תוכן חדש...