Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש רכב קטן, חסכוני בתקציב של עד 35K.

לרכב שתי מטרות :

1. להסיע אותי ושלושה ילדים. נסיעות קצרות בדרך כלל.

2. לחבר לו נגרר קטן מאחורה שישמש להובלה של פריטים הקשורים לעבודה שלי (עד 350 ק"ג).

לא מעוניין בהרבה הוצאות. לא דלק, לא מוסך. מכונית חסכונית ואמינה ומוכן להתפשר על ביצועים וכח.

תודה רבה מראש על ייעוץ.

פורסם

הי אודי,

יש לנו באתר SWITCH מגוון די גדול של רכבי מיני בתקציב שאתה מחפש:

יונדאי i10, פיאט פונטו, פג'ו 107, סוזוקי אלטו, שברולט ספארק, רנו קליאו, ניסן אקו מיקרה, סיטרואן c1, יונדאי אקסנט...

כל הרכבים הם רכבים פרטיים, לאחר שעברו סינון ובדיקה במכון מורשה. אתה יכול לראות בקישור:

https://switch.co.il/cars/category-mini/price-under-40/

לשאלתך אודות וו גרירה, צריך לבדוק על גבי רישיון הרכב, לרוב רכבי המיני לא ניתן להתקין נגרר, כתוב ברישיון הרכב תחת תנאים והגבלות. ראה תמונות לדוגמה:

2.PNG1.PNG

(ההערה שאסור להתקין מופיעה על רישיון של סוזוקי אלטו)

בנוסף, גם ברכבים שלא כתובה ההערה מומלץ לבדוק אצל מתקין מוסמך ולוודא שאכן אפשר להתקין.

בהצלחה

פורסם

אני לא רואה איך הדרישה של לא להתפשר על ביצועים וכוח עולה בקנה אחד עם חסכון בצריכת דלק ועוד חיבור נגרר, בטח שלא הייתי הולך לכיוון של יונדאי I10 או פיג'ו 107 וכל המיני, אם כבר סופר מיני ידנית אבל לחפש אחת חזקה יחסית. אופציה נוספת: סיאט קורדובה ידנית 1600.

• תוכן חדש...