Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4039 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שניה לפני קניית רכב, הרכב יובא לארץ בייבוא אישי בשנת 2008, ברישיון הרכב רשום שהרכב 4X4 בפועל 2X4 עד כמה הטעות הזאת חמורה ומה הפרוצדורה לתיקון הטעות?, אני צריך לדאוג?

 

תודה רבה לעוזרים.

פורסם

כן, אתה צריך לדאוג. מאוד יכול להיות שתגיע בשלב כלשהוא לטסט השנתי וטסטר חרוץ במיוחד יכשיל אותך על השטות הזאת. אני לא הייתי נכנס לפינה הזאת אלא אם הרכב ממש שווה, ממש נדיר והמחיר ממש מפתה. אחרת - שהמוכר ישבור את הראש, יתקן את הרישום ושיתקשר אלי כשהכל גמור.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

×
×
  • תוכן חדש...