Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מעוניין לקנות שירוקו 2011-2013 תלוי בדגם כמובן.

רציתי לשאול אתכם חוויות , האם הרכב אמין בכל הדגמים ה 120 כ״ס, 160 כ״ס ו200 כ״ס .

אשמח לדעת צריכת דלק ממוצעת, אמינות, יקרה במוסך ובכללי חוות דעת על הרכב !

תודה :)

פורסם

כהתחלה תעשה חיפוש על צמד המילים TSI ו DSG

תתרחק כמו מאש ממנוע ה160כס שהוכח כמאד לא אמין.

כל רכב שתמצא תוודא טוב טוב שנעשו בו כל הריקולים שהיו צריכים (הכי פשוט זה לפתוח את התא מטען, ולחפש מדבקות עם תאריך שכתוב בכתב יד איפה שהגלגל הרזרבי צריך להיות)

אם אתה עדיין נעול על הדגם הזה, אז עדיף מאד ללכת על גרסה הידנית, כי הDSG זה סיכון לא קטן.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

מחזק גרסת ה160 הייתה ועודנה בעייתית, מנועים שהחזירו את נשמם לבורא, בגדול הגרסה הבכירה עם מנוע 2.0 ובשידוך לDSG6 סיפקה אמינות טובה וביצועים מצויינים, עלויות הרכישה והאחזקה גבוהות, הגרסה החלדשה שמשודכת לגיר רגיל תספק אמינות טובה גם היא ועלויות אחזקה זולות יותר...

אם אתה נעול על פולקסוואגן ומחפש משהו ספורטיבי כבר הייתי בוחן רכישה של גולף GTI...

פורסם
מחזק גרסת ה160 הייתה ועודנה בעייתית, מנועים שהחזירו את נשמם לבורא, בגדול הגרסה הבכירה עם מנוע 2.0 ובשידוך לDSG6 סיפקה אמינות טובה וביצועים מצויינים, עלויות הרכישה והאחזקה גבוהות, הגרסה החלדשה שמשודכת לגיר רגיל תספק אמינות טובה גם היא ועלויות אחזקה זולות יותר...

אם אתה נעול על פולקסוואגן ומחפש משהו ספורטיבי כבר הייתי בוחן רכישה של גולף GTI...

את באמת שאני לא נעול על שירוקו תכלס בייתי מעדיף אאודי TT אבל בתקציב שלי אני יכול להביא 2009-2010 . גם היא יקרה אף יותר במוסך .

פורסם

שמעתי שיצא עדכון תוכנה למנועי ה-160 כ"ס אשר מוריד את הספקם, לא יודע עד כמה אם בכלל זה שיפר את אמינותם. בכל אופן, אמנם לא ציינת מה חשוב לך ברכב, קח בחשבון ש-GTI עדיפה על השירוקו (כרכב לנהג).

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
שמעתי שיצא עדכון תוכנה למנועי ה-160 כ"ס אשר מוריד את הספקם, לא יודע עד כמה אם בכלל זה שיפר את אמינותם. בכל אופן, אמנם לא ציינת מה חשוב לך ברכב, קח בחשבון ש-GTI עדיפה על השירוקו (כרכב לנהג).

אני מעדיף את בשירותו בעקבות הצורה המיוחדת. אני לא אוהב את הצורה של הגולף והפולו לצערי

פורסם

אני לא מכיר את המחירונים אבל ממליץ לך ללכת על גרסת ה 2.0 + DSG6

המכלולים טובים ואמינים והמנוע פנינה אמיתית.

רוב ה1.4 בשוק עברו צ'יפ / שיפורים כאלה ואחרים ובשילוב הנתונים שקוראים כאן בפורום על אמינות המנוע , צריך להדליק נורה אדומה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...