Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

Suzuki Splash V.S Kia Picanto


DorFaTAl
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב לכולם

 

בשישי עברתי בין כמה סוכניות רכב במטרה לבצע טרייד אין ולצאת עם רכב חדש.

הרכב שאיתו באתי הוא סוזוקי סוויטפ 08 עם 162,000 KM, המחירון הוא 47,500 ש"ח לפני שכלול

 

בסוכנות סוזוקי קיבלתי הצעה על הספלאש GLS רמת גימור אחת, מנוע 1,250 במחיר של 85,462 הכוללים קודנית חיישני רוורס מערכת מולטימדיה של פיוניר ומצלמת רוורס ובנוסף ביטוח מקיף מתנה לשנה.

בעניין הטרייד אין נתנו לי על הרכב 35,000 ש"ח.

 

אחר כך הגעתי לקיה וקיבלתי הצעה על הפיקנטו EX 1,200 אוט' במחיר של 79,000 ש"ח הכוללים קודנית וחיישני רוורס. שם עדיין לא דיברנו על הנחות במחיר כי עדיין לא קיבלנו הצעה על הטרייד אין (היה כבר מאוחר)

 

עברתי גם ביונדאי וניסאן, ניסאן יקרה מידי ולא שווה לדעתי וביונדאי נתנו לנו פחות בטרייד אין.

 

השאלה אחרי החפירה שלי מי עדיפה, הקיה או הספלאש ואני מתכוון לפי גם רמות האבזור והמחיר, תודה

hyundai GETZ 07 1.4L

×
×
  • תוכן חדש...