Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חווד הונדה אקורד v6 ex שנים 1998-2002

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4039 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אבקש את עזרתכם, דעתכם , ברכישת הונדה אקורד מבציר 1998-2002 מנוע 3000 v6, אשמח לקבל קצת ידע בנושא צריכת הדלק ,עלות טיפולים,אמינות , וכוח, כמה קילומטראז נחשב טוב לשנתונים האלו, תודה .

פורסם

מדובר ברכב בן 17-18. אמינות תויה בעיקר במה שעבר עליו עד שהגיע אליך.

קח בחשבןו שחלפים תמצא רק מקוריים ויקרים, או שתצטרך לרכוש מ-ebay ולחכות שבועות מספר עד שיגיעו.

לא ידוע על מחלות כלשהן בדגם חוץ מצימאון יתר לדלק.

ק"מ ממוצע לרכב כזה כ-270000 ק"מ לפי גילות מעשית ובגלל המנוע הגדול והצמא - סביר שאפשר למצוא כאלה עם פחות מ-200000 ק"מ.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מצאתי אחת אפ 138.000 ק״מ מטופלת אך ורק במוסך מורשה יד ראשונה, שנת 98, שוב מה בנושא האמינות , אחזקת הרכב? חוץ מנושא הגיר, צריכת דלק בנסיעה רגועה ולא מהירה?

פורסם

אמינות של רכב בן 17 תלויה באיכות הטיפולים שהוא עבר (ברכב הזה כנראה בסדר) ובהמון... מזל.

אחזקת הרכב כפי שכתבתי לא תהיה זולה בעיקר בשל ההכרח להשתמש בחלפים מקוריים.

מנוע 6 צילינדרים ותיק יתן בין 6-8 ק"מ לליטר בממוצע בנהיגה רגילה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מה זה שתיין באיזה רמה כמה אוכל בתוך העיר בנסיעה רגועה וכמה אוכל מחוץ לעיר ? יש לי כרגע רנו מגאן 1600 2001 גם שותה לא קצת

פורסם

אני זוכר איך בשנה הראשונה ששווקה, ראיתי אחת בכביש שעובר מתחת לעיריית ת"א הפוכה על הגג:shock:

עד היום לא ברור איך דבר כזה יכול לקרות באמצע ת"א ועוד במיקום כזה...

פורסם

בתור אחד שיש לו אחת (מודל 98 מנוע 3 ליטר) כבר מעל לעשור, רכב מדהים! 0 תקלות ואני מתכוון ל0 תקלות.

מחוץ לעיר עושה 1:13 בלי בעייה, בתוך העיר (חיפה) צורך 1:6.

האוטו נוח, מרווח, מפנק, חזק.

פורסם

תודה הסיבות היחידות שאני מתלבט זה בגלל האחזקה של הרכב ובגלל שיש טסט פעמיים בשנה כבר לשנתון הזה, מעבר לזה אני חושב שזה רכב מדהים, תודה.

• תוכן חדש...