Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב עשה כמעט 25K בשנה והצמיגים לא הוחלפו מעולם? זה מעיד על האופי של הבעלים הקודם

(היסטוריית טיפולים יש לו בכלל?) קיים סיכוי סביר שגם המצבר שם מקורי

כל זה ביחד עם הק"מ הגבוהה מצטבר אצלי לכדי עסקה לא משתלמת יותר מדי, זה בסה"כ סיוויק, ממש לא חסר כאלה בשוק עם נתונים יותר טובים.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

צמיגים מקוריים של יצרן מוביל כמו מישלין בריג'סטון ודומיהם יכולים להחזיק גם יותר מ-75K במיוחד אם הרכב ננהג במתינות.

אני כמעט לא מכיר אנשים מחליפים מצבר לפני שהוא מתפגר - מצברים יכולים להחזיק גם חמש שנים ויותר, ואין סיבה להחליפם טרם זמנם.

יש אנשים שמעדיפים לרכוש רכב במקום מוסדר עם אחריות, ולא לכתת רגליהם בין אנשים הזויים ומגרשים עלומים, ומוכנים לשלם את הפרמיה על כך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

https://switch.co.il/cars/honda/civic/2012/3500.html

שליש מהקילומטרז', רק ₪3K יותר.

עם אחריות ומימון

מה הבעיה?

זה לא ג'ימני, כולה סיוויק, בואו לא נצא מפרופורציות, לא קשה למצוא "מקום מסודר" עם רכב במצב יותר טוב באותו המחיר.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
https://switch.co.il/cars/honda/civic/2012/3500.html

שליש מהקילומטרז', רק ₪3K יותר.

עם אחריות ומימון

מה הבעיה?

זה לא ג'ימני, כולה סיוויק, בואו לא נצא מפרופורציות, לא קשה למצוא "מקום מסודר" עם רכב במצב יותר טוב באותו המחיר.

אני מחפש אוטומט בלבד

פורסם

זה היה צפוי, אף רכב לא עובר נסועה כזו ומוציא ריג'קטים רק על צמיגים בלויים (ז"א הוא כן, אבל רק בבדיקה מטעם המגרש).

המשך בחיפושים ולמרות אי הנוחות הברורה, אל תקנה בלחץ גם אם זה אומר שתצתרך להתנייד שבוע בתחבורה ציבורית או אפילו לשכור רכב לשבוע.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

1+ לבגירה.

כדאי במקרים כאלו, כשמתכוונים להוציא כל כך הרבה כסף על רכב, לעשות את החשבון ולהבין שכמה מאות שקלים של השכרת רכב לשבוע שבו מחפשים את הרכב הבא יהיו שווים כל אגורה בסוף.

ובדיקות מטעם המגרש מקומם אולי בבית הכיסא, וגם זה לא בטוח.

פורסם

אמא שלי עשתה עסקה מאוד דומה דרך אוטוסנטר (סניף נס-ציונה) לפני כחודש:

הונדה סיוויק 2012 האצ'בק 5 דלתות

יד 1 מפרטי (דרך הטרייד אין של מאיר)

כ62000 ק"מ (לא זוכר את המספר המדויק)

בבדיקה שלהם צוין שכל 4 הצמיגים פגומים - והם החליפו את ארבעתם (אני מניח שלמשהו סיני זול).

מחיר קניה בפועל: 72000 ש"ח.

פורסם

אני עבדתי באוטוסנטר, לא מובן לי דבר בסיסי איך סיוויק עם נתונים כלכך טובים (יד1,ק"מ סביר ועוד...), איך היא מגיעה למגרש? מניסיון שלי לכל רכב במגרש יש תיק מאיין הגיע למה וכמה...מאחורי כל רכב באוטוסנטר מסתתר לו סיפור...קח בחשבון.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
אני עבדתי באוטוסנטר, לא מובן לי דבר בסיסי איך סיוויק עם נתונים כלכך טובים (יד1,ק"מ סביר ועוד...), איך היא מגיעה למגרש? מניסיון שלי לכל רכב במגרש יש תיק מאיין הגיע למה וכמה...מאחורי כל רכב באוטוסנטר מסתתר לו סיפור...קח בחשבון.

לא מסתתר שום סיפור, אני עובד במאיר ונותנים ללקוחות הונדה מחירון מלא. לא משתלם להם למכור לבד.

STI 2004

פורסם

73 אלף ק"מ לרכב מודל 2012 והם מורידים רק 4 אלף מתחת למחירון?

בשביל זה אתה הולך לחפש במגרשים? חפש לך ביד2 רכב שעבר פחות

פורסם (נערך)

הבעיה שמוכרים פרטיים משקללים בלוי יצחק את כל המשתנים ומבקשים 5 מעל מה שיצא.

הכי הגיוני שהגעתי אליו הוא בנאדם עם סיביק 13 עם 27 אלף ק"מ פרטי יד ראשונה שמבקש 100,

המחירון הוא 97.

עריכה אחרונה על ידי ultras00
פורסם

אני לא מכיר את השוק של הסיביק, אבל אם הסטנדרט הוא מחירון פלוס %X, אז לדעתי אין שום הצדקה להתעקש על הסיביק, המשך למשפחתית אחרת שכמו כולן, נסחרות היום במחירון מינוס 15-20%.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מה שמצחיק הוא שבמחיר של 80k קונים סובארו b4, הצורה החדשה שנת 2011 ואם מתאמצים אז גם שנת 2012 או וולוו s60 שנת 2010. לאחי את ההונדה סיוויק 2013 ואני לא מבין מה כל כך טוב ברכב הזה. הוא לא נוח, צפוף ולא ממש חזק.

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

כבעלים לשעבר של כזו סיוויק אני יכול להעיד שאין בה שום פלוס אמיתי. נדבקה בה תדמית משנות ה 80 וקבעון של אנשים. רוב הקוריאניות עדיפות עליה.

• תוכן חדש...