Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמנם לא סופר מיני אבל כן מגיעה לצריכה שאמרת- הטויוטה אייגו.

רכב קטן, מאוד כיפי, הייתה לי אחת מהעבודה עם דלקן כחודשיים.

בנסיעה חזקה ופרועה מאוד על הידני, כאשר 80% בתוך העיר הייתי מגיע לצריכה של 1 ל1-16\1-17.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

תודה רבה לכולם על התדובות וההתיחסות אבל לציין שאני מעוניין באוטומט בלבד כמו שרשום בכותרת

ויש התלבטות מאוד חזקה על לקנות הייבריד,אבל השוק שלהם מת זה הבעיה

ראו את הכתבה הזו http://www.themarker.com/dynamo/cars/1.2493651

אם ארצה למכור את הרכב אני יהיה בבעיה,אני טועה ?

עוד אופציה , הדיזל גם עדיפות אבל אין רכבים שעונים לקטגוריה ואם יש אז מבחינת איבזור הם מאכזבים (ראו רנו מגאן דיזל חדשה)

פורסם

הסופר מיני דיזל אוטומט היחידה שאני מכיר היא סיטרואן c3. הבעיה היא שהיא רובוטית, אז יכול להיות שתהיה לא מאוד נעימה.

צריכת דלק של 22-23 קמ"ל לא נחשבת לדירה או קשה מדי להשגה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם (נערך)
הסופר מיני דיזל אוטומט היחידה שאני מכיר היא סיטרואן c3. הבעיה היא שהיא רובוטית, אז יכול להיות שתהיה לא מאוד נעימה.

צריכת דלק של 22-23 קמ"ל לא נחשבת לדירה או קשה מדי להשגה.

אם איזה רכבים אוכל להשיג צריכה של 22-23 ?

הסיטרואן בעיתית מפני שהיא לא תיהיה "סחירה" בעוד 6 שנים והשוק שלה לא משהו

אוטומט בלבד

למיטה ידיעתי אם רוצים לקנות רכב שיהיה סחיר מילת המפתח זה לקנות רכב שלא נמצא בליסינג

ככה יש לי יתרון בעוד 5 שנים שארצה למכור את הרכב

עריכה אחרונה על ידי ram4000
פורסם

אם אתה קונה אותה כמשומשת השוק החלש שלה עובד לטובתך. ב-22-23 קמ"ל התכוונתי לצריכה של ה-c3 דיזל. אני לא יודע על סופר מיני דיזל אוטומט אחרות שנמכרו בשנים האחרונות.

פורסם

אם כי חשוב לציין,SPIRE תקן אותי אם אני טועה בנסיעה של 50/50 הסיטרואן לא תשיג 1/22/23 אלא זה הגיוני יותר לבין עירוני.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

RAM תן קצת פרטים כדי שנוכל לעזור לך יותר. מה הנסועה השנתית שלך? היכן רוב הנסיעה בעיר, בינעירוני, כביש הררי וכו'?

פורסם
RAM תן קצת פרטים כדי שנוכל לעזור לך יותר. מה הנסועה השנתית שלך? היכן רוב הנסיעה בעיר, בינעירוני, כביש הררי וכו'?

נסועה שנתית 20000 בערך בשנה אבל אני לוקח בחשבון שאם הרכב חסכוני מאוד אני לא אדפוק חשבון ואסע יותר ברכב אבל אם הרכב לא יהיה חסכוני אני צמצם נסיעות לכן בשביל הנוחות מעדיף רכב חסכוני. ואוטומט

רוב הנסיעות שלי הם בבינעירוני מחלק את זה 60% בינעירוני 40% עירוני בעיקר נסיעות בכביש מישורי,גר באזור המרכז,פרמטר חשוב זה עלויות אחזקה טיפולים וחסכוני בדלק כבר דשנו.

נושא האמינות גם כן פרמטר שצריך לשים עליו דגש.

תודה.

פורסם
אם כי חשוב לציין,SPIRE תקן אותי אם אני טועה בנסיעה של 50/50 הסיטרואן לא תשיג 1/22/23 אלא זה הגיוני יותר לבין עירוני.

אתה צודק.

אני עצמי לא נהגתי ב-C3 ואת נתוני צריכת הדלק האלה לקחתי מכתבת מבחן שעשו לה לפני כמה זמן ב-Ynet. אני לא זוכר מה בדיוק היה תוואי הנסיעה, אבל אני מניח שהוא היה יותר בינעירוני מאשר 50:50.

• תוכן חדש...