Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

 

אני מתלבט בין:

פולו 2013 ידנית 1.4 מיד ראשונה במחיר של 69 אלפי ש"ח - במצב כמעט חדש

לבין פולו 2015 מהחברה, גיר ידני 1.2 TSI במחיר של 89 אלפי ש"ח+

 

האם שווה להוסיף את ה-20 אלפי ש"ח האלה בשביל אחריות יצרן+דגם חדש יותר+צריכה נמוכה יותר של דלק?

 

כמו כן, האם לצפות להפרש משמעותי בעלות הביטוח בין שני הרכבים הנ"ל?

 

במידה ויש לכם משהו אחר להציע לבחור צעיר שמחפש רכב אמין, עם צריכת דלק נמוכה ומראה חיצוני יפה, בטווח המחירים שצוין לעיל, אשמח לשמוע.

 

 

תודה מראש..

פורסם

עלות הביטוח תלויה בנתוני הנהג (לדעתי יהיה הפרש לא גדול)

 

כלכלית שווה לקנות את המשומש, רגשית - זה תלוי בך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לדעתי המחיר של המשומשת ממש גבוה. אם אלה שתי האופציות היחידות, הייתי בוחר בחדשה.

פורסם

תודה zvit.

 

yev? מדוע אתה חושב שהמחיר ממש גבוה? הרכב עלה לכביש בחודש 7/2013 (פחות משנתיים על הכביש) - עם קילמוטראז' סביר בהחלט, והרכב נראה חדש לחלוטין גם מבחוץ וגם מבפנים.

 

מהו מחיר סביר בעיניך לרכב עם כאלה מאפיינים?

פורסם

מכמה סיבות:

א. כמו שכבר נאמר הרכב החדש הוא TSI - מנוע מודרני שאינו בר השוואה בשום צורה ל1400 העתיק.

ב. ה1400 לא נמכר ב90K בזמנו - לא זוכר בדיוק את המחירים, אבל זכור לי שפולו young 1400 ידני, 3 דלתות ומאובזר לא רע נמכר בכ80K. כלל אצבע לירידת ערך עבור רכב חדש הוא כ15% בשנה, תעשה את החישובים :)

ג. איביזה עם אותו מנוע נמכרת ב70K - ברור שיש יתרונות לפולו, אבל האם הם שווים כמעט שנתיים של בלאי באותו מחיר? לדעתי לא.

 

אגב, לפני כשנה התלבטתי בין רכבים דומים ובסוף הלכתי על הריו. סה"כ יש לי רק דברים טובים לומר, אם תרצה אוכל לפרט (אתה גם יכול לעשות חיפוש, כמה חברי פורום מחזיקים ברכב ופרסמו חוות דעת). אבל כמובן הביצועים של 1.2TSI הם עולם אחר יחסית ל1.25 האטמוספרי של הריו.

פורסם

ב70 אפשר לרכוש סופר מיני חדשה, לא מזמן היה או עדיין קיים מבצע על הרנו קליאו ופיגו 208 ב70 אלף.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני יודע באיזה רכב מדובר, גם אני ראיתי אותו ביד 2.

הוא עם 36000 ק"מ ולפי מה שראיתי יש לו הרבה תוספות שלא מגיעות באבזור המקורי.

האם זה שווה את המחיר 69K ? לא יודע...

פורסם

הפולו יאנג נמכרה ב85 לפני רישוי צבע מטאלי ותוספות.

אני הייתי קונה את tsi/פאביה tsi.

רכב חדש, מנוע עדיף, 5 דלתות.

ה1400 סוחב בסדר, האיביזה עם מנוע וגיר זהים נמכרת חדשה ב70, לשיקולך.

פורסם

כמו ש MrHicUp אמר מעליי, מדובר ברכב עם כמות מכובדת של תוספות וקילומטראז' נמוך. אני נוטה להאמין שהמחיר כן משקף את השווי האמיתי.

 

החסרון היחידי זה המנוע, וכמובן שהייתי מעדיף 1.2 TSI, אך לא יודע אם זה שווה להוסיף עוד 20 אלפי ש"ח, כמו כן - המחיר 89 אלפי ש"ח שציינתי עבור רכב חדש נותן לך רכב עם רמת אבזור הכי בסיסית שיש, והוא לא כולל את תוספת המחיר עבור הרישוי וכל מה שמסביב.

 

לגבי הקליאו והפיג'ו - מדובר במחירי מבצע על הדגמים הבסיסיים ביותר - גרסת 1.2 ליטר (לא טורבו) עם רמת אבזור בסיסית ביותר.

הפיג'ו נראה נחמד, וזה באמת מפתה ללכת עליו על מנת להרוויח את השקט של האחריות יצרן. אך עדיין צריך להוסיף שם עוד כמה אלפי ש"ח כדי לקבל אבזור קצת יותר סביר.

לגבי הסיאט, לא יודע, אני מעדיף את המראה החיצוני האלגנטי יותר של הפולו.

פורסם (נערך)

מה עם TSI ידנית משנת 2013 במידה הרכב עבר את כל הריקול של המנוע.

מה מונע ממך לקנות ולחסוך את השלוש הקרובות שבהם צ'מפיון ימצצו לך את הדם במחירי הטיפולים שלהם?

עריכה אחרונה על ידי mark_Avn
פורסם

הטיפולים השוטפים ממש לא מוצצי דם, אל תגזים(יש הבדלי מחירים בין המוסכים). הבעיה זה שמשהו מתקלקל.

כמעט ואין ידניות יד שנייה וגם שיש בדר"כ ההפרש לא מצדיק קנייה כזאת.

את הפאביה לא אהבת?, הדגם החדש עולה 80.

תעשה נסיעת מבחן על שתי המנועים ותחליט.

פורסם

אם 20.000 הנוספים האלו מהווים מאמץ כלכלי עבורך, אני במקומך בלי לחשוב פעמיים הייתי קונה סופר מיני חדשה של יצרן אחר ב 70.000.

 

פשוט לא נראה לי הגיוני לשלם מחיר של רכב חדש על רכב משומש בן שנתיים מאותה קטגוריה ובעל מאפניים זהים. גם אם המשומש יותר מאובזר. (איזה איבזור יש לו?)

 

 

פורסם
אם 20.000 הנוספים האלו מהווים מאמץ כלכלי עבורך, אני במקומך בלי לחשוב פעמיים הייתי קונה סופר מיני חדשה של יצרן אחר ב 70.000.

 

פשוט לא נראה לי הגיוני לשלם מחיר של רכב חדש על רכב משומש בן שנתיים מאותה קטגוריה ובעל מאפניים זהים. גם אם המשומש יותר מאובזר. (איזה איבזור יש לו?)

qn3fx1.jpg

×
×
  • תוכן חדש...