Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש איזה מקום/מגרש או חברה מועדפת לקנית רכב עד 30000 עם מימון טוב ורכבים טובים )משפחתית(

פשוט יש המון חברות ומקומות אולי יש מישהו עם ניסיון וידע לכוון למקום טוב.

בברכה

פורסם

תנסה לבדוק האם מישהו מהמכרים שלך או של בני המשפחה שלך עובד באחד המגרשים של הליסינג. בד"כ אם יש לך בן משפחה שעובד שם, הוא מראש, יודע למצוא לך רכב עם נתונים טובים יותר.

בהצלחה

פורסם

לדעתי, אם אתה יכול לקחת הלוואה מבנק, עדיף לך אולי לקנות רכב ישירות מאדם פרטי יד ראשונה, במקום רכב שהיה בליסינג. לשיקולך.

דרך נוספת לקבל רכב טוב זה אם יש לך קשר לקצין רכב. אני במקרה, מקושר לקצין רכב של חב' הייטק מאוד גדולה, אני יודע שכאשר אחד החברים מעוניין לקנות רכב משומש, בד"כ פונים אליו ולפעמים הוא מוציא למכירה רכב ספציפי, לאחר שהוא בדק אותו במחשב.

בהצלחה

פורסם

תודה לכולם.

לפני כמה זמן היה ביד שתים אפשרות לשלם באשראי ובפריסת תשלומים... מישהו יודע מה קרה לזה?

פורסם

מימון - לך לבנק שלך, ספר שאתה רוצה לקנות רכב משומש ב 30.0 אש"ח, ובקש הלוואה לכל מטרה. אם אתה סטודנט, יהיה לך יותר קל.

במקביל / בנוסף אתה יכול לפנות לחברות כמו E-loan לבקש פרטים על הלוואה. תיכנס לאתר שלהם ותסתכל. (אני מכיר חלק מהמייסדים ומדובר באנשים סופר רציניים.)

אתה יכול כמובן ללכת למגרש רכב ולקנות מהם ולקבל מהם הלוואה, אבל תבדוק היטב את תנאי ההלוואה.

קח בחשבון שהבעיה הכי גדולה עם הלוואות ואשראי היא שקל לקבל אבל צריך להחזיר אותם.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

בוא וקבל עצה טובה: לדעתי, עדיף לקנות ללא הלוואה, באמצעות התקציב הקיים. אמרו לך נכון, הבנקים אוהבים לכאורה לתת, אבל אם חס וחלילה אתה נתקל באיזה קושי להחזיר, הם ישר יתנפלו עליך, כמו מוצצי דם.

אני לא סתם אומר את הדברים. כיום, אנשים חיים בשפע גדול שלא היה קיים בעבר, אבל יש לא מעט אנשים שחיים מעבר ליכולות שלהם, לוקחים הלוואות, מתגלגלים, בסוף יום אחד זה מתפוצץ בפנים.

לכן, לדעתי, כדאי להימנע מלקפוץ מעל הפופיק ולא לנצל קבלת הלוואה כזו או אחרת.

בהצלחה

• תוכן חדש...