Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

שתי אפשרויות לרכישת רכב משפחתי (זוג + 3 ילדים בני 10 , 5 , שנה) , כ- 12K ק"מ נסיעה בשנה ( 60% בעיר ו-40% מחוץ לעיר), מתלבט...:

1. שברולט קרוז מליסינג (נהג יחיד) שנת 2012 עם 50K ק"מ ב- 55K ש"ח.

2. מיצובישי אטראז חדשה ב- 85K.

מחפש אמינות, מספיק מקום לילדים ברכב ובתא מטען, נוחות נסיעה סבירה, רכב מספיק חזק גם לנסיעות ארוכות עם כל המשפחה ושלא יזלול דלק. מוגבל מבחינת תקציב ואשמח לרעיונות נוספים או חוות דעת מכאלו שיש להם את הרכבים הללו.

תודה.

פורסם

לאטרג יש תא מטען גדול ואין בעיה עם עגלת ילדים.

מבחינת 3 ילדים מאחור תבדקו בסוכנות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בעקרון התקציב סביב 50-60K.

מניסיון - אני לא רוצה רכב ישן מדי/קילומטרג' גבוה כי אז זה הרבה מוסך וסיפורים.

משיטוט כאן פורום בלא מעט פוסטים עולה שהקרוז היא אופציה טובה במחיר זה ובנוסף ניתן לרכוש אותה בקלות מליסינג בלי לשבור את הראש (כי יש הרבה כאלו מליסינג).

לגבי האטראג' - יש לי אפשרות לרכוש במבצעים של חבר / הוט במחיר יחסית טוב - 85K ולכן חשבתי אולי למתוח קצת את התקציב ולקבל כבר רכב חדש על כל יתרונותיו. למרות שברור לי שהרכב רחוק מלהיות מושלם או פסגת שאיפותיי... נראה שהוא מספק תמורה יפה למחיר וגם פונקציונליות מהווה אלטרנטיבה טובה ואפילו טובה מאוד, לא?

אשמח לשמוע דעתכם או אפשרויות מומלצות אחרות..

תודה

פורסם

לעניות דעתי לא שווה לרכוש חדש - ההנחה היא לא גדולה, וכלי הרכב של היום לא רואים מוסך מעבר לטיפולים גם שנים אחרי שהם היו חדשים.

נראה שקיה פורטה או מצובישי לנסר מ2011 יהוו תמורה ראויה יותר לכסף מהקרוז.

אם מתעקשים על חדש יש את השברולט סוניק סדאן 1.4 ב-83.5K ללא ספק מוצלחת יותר מהאטראז'

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ברור שקרוז :hihi::lol: השוואה מצחיקה, שום דבר מהאטראז' לא מתקרב לקרוז חוץ מחיסכון בדלק.

זו גם קטגוריה שונה, מן הסתם ברור שהקרוז עדיפה מהפחטראז'

פורסם
לעניות דעתי לא שווה לרכוש חדש - ההנחה היא לא גדולה, וכלי הרכב של היום לא רואים מוסך מעבר לטיפולים גם שנים אחרי שהם היו חדשים.

נראה שקיה פורטה או מצובישי לנסר מ2011 יהוו תמורה ראויה יותר לכסף מהקרוז.

אם מתעקשים על חדש יש את השברולט סוניק סדאן 1.4 ב-83.5K ללא ספק מוצלחת יותר מהאטראז'

כלי הרכב של היום לא רואים מוסך מעבר לטיפולים גם שנים אחרי שהם היו חדשים?

זה היה נכון פעם, איך זה רלוונטי להיום? אני זוכר בעל פה יותר מ 20 שרשורים על וואגיות עד 2010 עם גיר ומנוע גמורים

פורסם

לא דובר פה על וואגיות, ושלי נכנסה לביקור לא מתוכנן יחיד במוסך אחרי 3 שנים ו110k ק"מ (עכשיו עומדת על 130k) יש לי במשפחה אוקטביה 1.8 tsi בת 5 עם גיליון התנהגות נקי לגמרי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

קיה פורטה כמו שאמרו כאן תתאים לך בול, מרווחת לפי מה שאני זוכר, תא מטען גדול,

נראה לי שאפילו תהיה יותר אמינה וסחירה בעתיד מהקרוז, תתאים לתקציב שלך

ויש הרבה כאלה בליסינג :-D

דרך אגב מ-2011 (אם אני לא טועה) היא שווקה עם תיבה חדשה עם 6 הילוכים

Volvo V40CC T3 Inscription 2019
Volvo S60 T5 R-Desing Plus 2015
Mazda 6 2.0L 2008
Mitsubishi Lancer Sportback 1.8L CVT 2011