Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אנשים,

 

יש לנו אפשרות לקנות את הרכב הנ"ל ממישהי בעבודה. ממישהו שמבין ברכבים הבנו שהרכב שמור ובמצב טוב יחסית לשנתון שלו.

 

הרכב ישמש כרכב משפחתי שני בעיקר לנסיעות בעיר ואולי פעמיים בשבוע נסיעות מחוץ לעיר (כ 40 ק"מ לכיוון).

 

האם זה כדאי?

טיפולים יהיו יקרים? כל כמה זמן בכלל עושים? תיקונים?

 

תודה.

פורסם

איזה דגם של פונטו? 60 כ"ס או 80 כ"ס?

גיר רובוטי/ידני/אוטומט?

בגדול להתרחק מה60 כ"ס החלש יחסית, ומהגיר הרובוטי המאתגר.

בדוק את מצב ההגה החשמלי, שהוא תקין(מועד לפורענות בדגם הזה).

מעבר לכך, אם הוא שמור וטופל כמו שצריך, עם מי קירור מקוריים "פרפלאו" הוא ישרת אותך נאמנה, מינימום תקלות, זריז לגילו, ביטוח וחלפים זולים.

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם
איזה דגם של פונטו? 60 כ"ס או 80 כ"ס?

גיר רובוטי/ידני/אוטומט?

בגדול להתרחק מה60 כ"ס החלש יחסית, ומהגיר הרובוטי המאתגר.

בדוק את מצב ההגה החשמלי, שהוא תקין(מועד לפורענות בדגם הזה).

מעבר לכך, אם הוא שמור וטופל כמו שצריך, עם מי קירור מקוריים "פרפלאו" הוא ישרת אותך נאמנה, מינימום תקלות, זריז לגילו, ביטוח וחלפים זולים.

 

תודה רבה, בודק ומחזיר תשובה.

פורסם

רציתי לברר דבר נוסף.

בהנחה ולרכב הזה יהיו בעיות - לאיזה דברים אני צריך לצפות? מהו המקרה הכי גרוע?

נגיד אם פתאום צריך להחליף מנוע או משהו "רציני" אחר, מה הצפי להוצאה הכספית של דבר כזה?

פורסם

ברכב שעולה 10K הסיכון גבוהה ואתה צריך לקחת את זה בחשבון. יכול להיות שעכשיו המצב שלו טוב ומושלם אבל חלקים מתבלים ואין מה לעשות, צריך להשאיר כסף בצד לתיקונים (גם ברכב יפאני שנחשב לסופר אמין, יכולה להתקלקל משאבת הגה כח, בולמים חיישנים וכו') ולכן השאלה אם הטיפולים יהיו יקרים צריכה לעבור לפורום מגידי עתידות וקוראים בקפה.

 

בגדול, אם יש לרכב היסטוריית טיפולים מלאה והק"מ באמת אמיתי, המצב המכאני טוב כמו שאתה מתאר כל המכלולים עובדים ויש טסט ארוך - הייתי קונה.

פורסם (נערך)

אז המודל הוא 2005, 107KM, וגיר אוטומטי רציף... זה גיר רובוטי?

יד ראשונה מהשכרה

עריכה אחרונה על ידי talda
מוסיף מידע
פורסם

זה לא רובוטי.

אחרי 10 שנים כבר לא משנה שיד ראשונה השכרה נטו בשביל חישוב המחירון.

במידה (ורוב הסיכויים) מדובר ב80כ"ס לכו על רק רצוי להיכנס למוסך של איטלקיות על מנת שבאמת יבדקו את הרכב לפני הבדיקה(אלא אם הבחור שבדק באמת מבין באיטלקיות).

פורסם

מי שרצה למכור את הרכב שינה את דעתו לגבי המחיר ודורש מחיר מחירון אז צריך עוד לבדוק את נושא

פורסם

המוכר הזה לא רציני! מה זה שינה את דעתו?

כנראה הוא חושב שהוא מצא "פראייר" שישלם לו אקסטרה כסף.

רק בגלל זה לא הייתי קונה.

פורסם

כנראה שהבין שיש לו רכב מאוד מבוקש.

אם יש היסטוריית טיפולים מסודרת, הרכב שווה את מחירון לוי יצחק.

הבעיה שהרבה מוכרים מתעקשים על מחירון יד2 ובמקרה של הספייס המדוברת הוא נושק ל20K ופה העיסקה כבר לא ממש אטרקטיבית.

Mini Cooper S R56 - לכיף

 

פורסם

במידה והוא רוצה מחיר מחירון אתה נכנס איתו למוסך של איטלקיות ומוריד לו על כל תקלה מחיר מלא של מוסך מרכזי של פיאט.

הוא צריך לקחת בחשבון שיד ראשנה השכרה והיא מורידה לפחות 16 אחוז מהמחירון ובנוסף לכך שהוא יד שנייה.

תקלה ההגה החשמלי במידה ויש חשש אפילו קטן שקיימת זה לפחות 1500 ש"ח ומערכת קירור שלא טופלה בנוזל מקורי יכולה לעלות ברדיאטור חדש ומשאבת מים חדשה מינימום שלא לדבר במידה ויש טיפול של טיימינג.

בקיצור תסביר לו שאם להיכנס לעובי הקורה הוא יכול להפסיד הרבה.

פורסם

קודם כל, יש דבר שנקרא מחירון משוקלל, הוא יודע להפחית את ההשכרה וגם להעלות כמה אחוזים על יד\ק"מ נמוכים.

שנית, אם פותח השרשור יתחיל לחפש אותו על זה שאולי המנוע של ההגה החשמלי ישבוק חיים והוא ירצה לתקן אותו במורשה וזה יעלה לו 3000 ש"ח (אם כבר מדברים על מספרים, אז בוא נדייק) כל מה שיצא מזה יהיה בעל הרכב ששולח את פות"ש לדרכו ומוכר את האוטו בשבוע הקרוב בסכום שרצה, סיכוי סביר שגם בלי בדיקה וללא בלבולי מוח (אנחנו יוצאים מנקודת הנחה שהאוטו במצב טוב, אם האוטו לא מטופל אז גם ב10K הייתי ממליצה לא לקנות אוטו).

מה יצא מזה? פות"ש ישאר בלי האוטו ועם אי נעימות במקום העבודה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

 

×
×
  • תוכן חדש...