Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

איזה מזל שיש פורום כזה כי אין לי מושג מאיפה להתחיל!

אני מחפש רכב זול ואמין שייקח ויחזיר אותי מהעבודה (בערך 20 ק"מ ליום).

אני צריך רכב שעובד, שיעשה את העבודה, לא איכפת לי שהוא יהיה ישן, איך הוא נראה או כל דבר אחר שקשור "לפוזה" מהרכב...

חשוב לי רק שהוא יהיה שמור, לא יותר מ-15K ק"מ לשנה בממוצע ושיהיה אמין וחסכוני.

מבחינת התקציב אני רוצה רכב עד 25K ש"ח - כמובן שאם אפשר למצוא משהו כזה גם ב-10K ש"ח זה מבורך (בתנאי שלא אהיה במוסך כל שני וחמישי), אז תתחילו לעלות לי הצעות בבקשה עם מה כדאי לי להתחיל?

תודה!

פורסם

גטס עדיפה בהרבה, יאריס עתיקה בת 15 שנה שאתה צריך אישור בלמים כבר כדי להגיע לטסט, לא משנה שזאת טויוטה, היא עדיין בת 15 שנה, רכב עתיק

פורסם
גטס עדיפה בהרבה, יאריס עתיקה בת 15 שנה שאתה צריך אישור בלמים כבר כדי להגיע לטסט, לא משנה שזאת טויוטה, היא עדיין בת 15 שנה, רכב עתיק

מסכים לגמרי.

הגאס נחשבת לאמינה ולא יקרה לאחזקה, חפש ברמות איבזור gli/glx/gls עם מנונ ה1.4.

אתה מחפש ידני או אוטומט?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
מסכים לגמרי.

הגאס נחשבת לאמינה ולא יקרה לאחזקה, חפש ברמות איבזור gli/glx/gls עם מנונ ה1.4.

אתה מחפש ידני או אוטומט?

גם זה לא משנה לי - מחפש שיהיה אמין וזול.

למה אתה שואל אחי?

פורסם

אפשרות נוספת: לחסוך עוד קצת כסף ולרכוש פיאט גראנדה פונטו ידנית 1.4 משנתון מתקדם.

בתקציבים נמוכים חשוב לבדוק שהרכב טופל כראוי, יש להעדיף רכב עם היסטוריית טיפולים מלאה ומתועדת שכל המכלולים בו עובדים+טסט ארוך עד כמה שניתן.

פורסם

בתקציב הזה, הרכב עם השנתון הכי גבוה(שהוא גם אמין! ) שתוכל למצוא זה הגטס.

קטן קטן אבל נותן עבודה ולא מתעייף.

• תוכן חדש...