Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הרכב הספציפי עושה רושם שטופל היטב, בעל ק"מ נמוך.

ניסיתי לחפש מידע בפורום וגם בפורום של אלפא אך עדיין יש לי כמה שאלות.

הבנתי שיש בעיה ידועה של מזרקים שצריך להחליף וניקוי פיח האם מלבד זה יש עוד בעיות ידועות?

האם הרכב בגרסה זו מהנה לנהיגה?

אשמח לשמוע עוד חוות דעת מבעלי ניסיון עם הרכב...

אני מחפש בעיקרון את האלפא הבאה שלי אחרי שמכרתי מיטו 155.

מתלבט בין ג'ולייטה שהיא הרבה יותר יקרה לבין ה-GT שאיכשהו קפצה לי לעין :)

פורסם

הרכב מאד מהנה לנהיגה, הרבה יותר (לטעמי) מהג'ולייטה ווודאי שמהמיטו. במהירויות גבוהות הביצועים שלו כנראה עדיפים במעט על המיטו 155, במהירויות נמוכות כמובן שהטורבו של המיטו עדיף.

לגבי בעיות - אם קראת, אין הרבה מה להוסיף. המנוע הזה יכול להיות מוקש רציני - שווה בדיקה במוסך מתמחה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

הג'ולייטה אולי יקרה יותר לקנייה, אבל יש חשש שתשלים את הפער בזמן קצר בעלויות אחזקה גבוהות של ה gt.

סלע

פורסם
ה-JTS הזה אכן בעייתי. סלספיד בנוסף?

לפי הכותרת - ידנית. לפחות זה.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

JTS בעייתי אך בגדול זה אמור להיות מגולם במחיר הרכב. ע"מ לשים דברים בפרופורציה, ה-WORST CASE בהקשר של מזרקים זה החלפה כוללת שלהם ובד"כ גם כוילים (או חלקם) אתה מדבר על סדר גודל של 15-20,000 ש"ח. אחרי זה, אם שומרים על המנוע (תוספים איכותיים, צמצום נסועה עירונית ויותר בין-עירונית, מפעם לפעם לתת עבודה בסל"ד גבוה) יכול להחזיק 70, 80, אפילו 100,000 ק"מ עם קצת מזל. שזה משהו כמו 4 שנים פלוס מינוס. אז אם אתה מדבר על עוד 5,000 ש"ח בשנה לרכב שמתחילה מחירו אמור לגלם את עלות התחזוקה, זה לא נורא כל כך.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

הרכב עשה 80k

גם אם המנוע תקין עלי לקחת בחשבון החלפה של מזרקים?

בנוסף, עד כמה הפלסטיקה הפנימית יקרה להחלפה ?כמו לדוגמא הכפתורים של החלונות וכו׳...

פורסם

אם תמצא רכב לפירוק - מה טוב.

אם לא- פתח איביי תבין.

בכל מקרה בתור אחד כמוך שהחזיק אלפא אתה יודע שמיותר לציין שבמקרים כאלה אין מה להכנס למוסך סמל"ת.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם
הרכב מאד מהנה לנהיגה, .

אין ספק שאתה מומחה גדול ממני לאלפות, אבל נהגתי בכזו שהייתה חדשה והרושם שלי שונה. המילה "מאוד" לא מתאימה כאן.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אוקיי

אז ראיתי את הרכב היום, הוא נמצא באוטודיל בני ברק

יד ראשונה עשה 80K לפי הסוכן מכירות היה בבעלות אשה (לך תדע...)

עלה בסוף 08 לכביש

חיצונית: סהכ בסדר, יש כמה שפשופים בפגושים ורואים שעבר צבע בחלקו...

פנימית: סביר עד גרוע! יש צורך בהחלפת פלסטיקים רבים כמו ידיות דלתות, כפתורים של החלונות ועוד כמה שאני כרגע לא וזכר

יש צורך בריפוד מחדש של משענת היד (עור כאמל) והחלפת שק הילוכים.

עשיתי סיבוב קצר, נוסע נחמד - לא יכולתי להרגיש יותר מדי את הרכב בזמן הקצר שנסעתי עליו.

לסיכום שנת 08 אך מרגיש הרבה יותר - דורש שיפוץ קוסמטי די גדול אבל גם לא כזה נורא - אין לי מושג מה קורה בצד המכני.

כמו כן דיברתי עם איציק אלפא אמר שיש לו המון פלסטיקה לרכב הזה ולגבי המזרקים אמר שלא בטוח שיש צורך בהחלפה עדיין, צריך לבדוק עלות החלפתם היא משהו כמו 7-8K

מחירון 68 הם מוכנים לשחרר את הרכב ב-55

אני וויתרתי, מי שמתאים לו שיקפוץ לשם

פורסם

55 מוגזם בטירוף, במחיר נמוך היה מה לדבר, לדעתי.

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...