Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש רכב עד 80 אלף שיחליף את ה 107 המעולה שלי.

אני מחליף כי נוסף ילד למשפחה :) וה 107 לא מספיק גדולה (יש לציין שיש לנו 2 רכבי 107 ונשאיר אחד מהם).

בעבר פתחתי פה שאלה לגבי הנושא אך הרכבים שציינתי שם ירדו מהפרק.

הרכב שאני חושב עליו ודי נעול עליו הוא הפלואנס דיזל משנתון 2011-2012, בגלל הביקורת החיובית שיש עליו בפורום, שיחה עם נהגי מונית, עלות, אמינות והכי חשוב תצרוכת דלק.

הרכב עתיד לגמוע באזור ה 20 אלף בשנה ורציתי לדעת האם רכב דיזל בכלל בא בחשבון מבחינת עלות שנתית.

מעבר לכך במידה ולא אשמח לייעוץ לרכב בנזין באזור טווח ה - 80 אלף שמתאים למשפחה צעירה, רכב אמין עם תצרוכת דלק של לפחות 1:15.

נושא הדלק הוא הנושא שהכי חשוב לנו היות ואנו גרים במושב ועבור כל דבר הכי קטן צריך את הרכב.

תודה לעוזרים,

משה.

פורסם

אני באמת מציע ושקלתי בעצמי את הפלאונס דיזל,גם חיסכונית,גם חזקה,תא מטען גדול.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

גם בעיר הדיזל יהיה חיסכוני מבנזין.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

פלואנס דיזל זה רכב מעולה למשפחה. מאד מרווח וגם חסכוני להפליא.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תודה, לפי מה שאני זוכר מאז ומתמיד כולם היו אומרים שאחזקה של דיזל יקרה יותר ולכן משקי הבית לא קונים דיזל.

למה בדיוק הכוונה?

לגבי הפלואנס - מישהו יודע בכמה מתחת למחירון הוא נסחר?

מה לגבי ה SX4 - האם הוא נחשב חסכוני? אני לא מצליח למצוא מידע בנושא חוץ מזה שאנשים כותבים שהוא חסכוני, השאלה כמה ק"מ לליטר.

תודה,

משה.

פורסם

יש לדיזל טורבו ומשאבת סולר שיהיו יקרות יותר,אבל בתקציב כמו שלך אפשר למצוא רכבים לא רעים ושעד שיזדקקו לשיפוץ בנסועה שלך כניראה כבר תעבור לרכב אחר.

פורסם

מאז ומתמיד היה צריך להסתיים לפני 5 שנים כאשר אגרת רישוי לרכב דיזל ירדה לסכום זהה של בנזין .

אבל בכל זאת, הטיפולים נשארו קצת יותר יקרים ומחיר הרכב החדש יותר יקר בגלל שיטת המיסוי.

כתוצאה מזה ירידת ערך של רכב חדש יותר גדולה.

20 אלף בשנה בהחלט שווה לשקול דיזל, אבל בתנאי שמוצאים רכב שמור ועם נתונים טובים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אז הפלואנס מומלצת? האם יש עוד רכב משפחתי שנותן חיסכון כל כך משמעותי בדלק במחיר של עד 80K? כמובן שאפשר גם בפחות :)

פורסם

יש טיוטה פריוס,אבל פה תתפשרו על שנה ותא מטען קטן יותר.

פורסם (נערך)
יש טיוטה פריוס,אבל פה תתפשרו על שנה ותא מטען קטן יותר.

דווקא תא המטען בפריוס מאוד מכובד ועם פתח הטענה מאוד רחב, הובלתי בפריוס לחבר מקפיא לאחר שהוא לא הצליח להכניס אותו בפלואנס שלו.

עריכה אחרונה על ידי spring

נוסע בפריוס 2008

פורסם

תודה חברים, אני מנסה עדין לפענח את המשוואה של רכב חסכוני במחיר טוב ועלות אחזקה סבירה.

האם קטגוריה אחת מתחת ורכב כדוגמאת פאביה, פולו או סוויפט יתנו לי עלויות אחזקה נמוכות יותר? (בנוסף שם אני יכול לקנות שנתון גבוה יותר)

פורסם

אם תצליח למצוא סיטרואן סי4 דיזל 2011 ומעלה, זאת עסקה מצויינת , לא הרואה את הפלואנס ממטר.

אני כבר בחרתי ומאז אני רק מחא תשבוחות, נוסע כ40000 בשנה

פורסם

טיוטה פריוס, אחד הרכבים החסכוניים בנמצא, כל התכנון של הרכב הזה הוא למעשה עבור חסכון בדלק.

אחת כזאת עם מנוע 1.8 בשילוב מערכת היברידית נותנת גם ביצועים טובים יחסית לצד צריכת דלק אולטרה נמוכה (גם בעיר וגם מחוץ לעיר), 18-20 קמ"ל בממוצע.

פורסם

תודה, אבדוק לגבי הפריוס למרות ששם אצטרך להתפשר על שנה נמוכה יותר.

האם יש בעיות עם הדגמים של 08-09?

לגבי C4 אחפש פרטים על דגם הדיזל שכן לא ידעתי שקיים בכלל, מאיזה שנתון יש אותו בדיזל?

• תוכן חדש...