Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבי יוצא בקרוב לפנסיה, מעוניין בג'יפ בטווחים הנ"ל.

(70% נסיעות רגילות 30% שטח)

שטח מטורף הוא לא יסע, אבל כל מיני שבילים/דיונות וכד'...

חשוב בעיקר שיהיה נוח. עדיפות לתיבה אוטומטית, אבל אפשר להתפשר גם על ידני.

חסכון בדלק לא הכי קריטי, אבל יכול להוות משקל בבחירת הרכב.

מהן האופציות?

לאנצ'יה דאסטר, סובארו XV, סוזוקי ג'ימני.

הוא לא מעוניין להתעסק עם שוק היד 2.

פספסתי משהו?

פורסם

דאצ'יה דאסטר ידני בלבד, לגימני יכולת השטח הטובה ביותר מבין השלושה אבל מנוע חלש. לxv זווית גישה בעייתית. על הדאסטר פרסמו כמה מבחנים באתר ועל הגימני יש הרבה מידע כי הוא דגם ותיק.

פורסם

30% שטח זה המון!

אני מטייל די הרבה עם הג׳ימני שלי ואני לא עושה 30% שטח. אלא אם אתם גרים במושב, קשה לי להאמין שתיסעו עם הרכב 30% בשטח כי גם מי שקונה רכב נטו לשטח לא עושה אחוזים כאלו.

הלאה -

אם חשוב לאבא שלך רכב נוח אז הג׳ימני צריך לרדת מהמשוואה. הוא לא נוח בעליל בשום צורה שהיא.

הדאסטר נוח מאוד, חסכוני מאוד ובתקציב שלכם נכנסת גרסת הדיזל 4x4 המאובזרת ביותר. אחלה רכב, השאלה היא אם אבא שלך עם ״ראש פתוח״ מספיק בשביל לשים 130 אלף ₪ על רכב רומני עם מוניטין לא טוב מהעבר ויבואן עם מוניטין בעייתי בהווה. כמה שאני חושב על זה, כמה שאני עם ראש פתוח וכמה שאהבתי את הדאסטר - וואלה, אני לא יודע אם הייתי מוכן לשים על זה את כספי.

בקיצור, נשארת עם סובארו xv על שלל חסרונותיו. לא מאוד עביר, אבל סביר. מנוע קצת חלש, רמת אבזור בינונית. אבל זאת קניה בטוחה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ברגע שאמרת דיונות לקחת את הדיון למקום אחר לגמרי מזה של "ג'יפון לכל מיני שבילים". שבילים מהודקים, כל רכב (במיוחד שכור :lol:) צולח בלי בעיה. דיונות לעומת זאת מחייבים רכבים בעלי הנעה כפולה או כאלה עם 400 כוחות סוס בציר האחורי. אז כל הג'יפונים העכשווים יפי המראה וגבוהי הקומה בעלי הנעה קידמית לא באים בחשבון. הג'ימני בהחלט כן מתאים אבל הוא למשל צפוף בהרבה לעומת הסובארו. על הדאצ'יה לא הייתי מהמר בשלב הזה לפני שיעברו שנתיים שלוש לפחות ויראו איך הם עומדות במבחן הזמן. כבר הביאו לארץ לא פעם מותגים זולים שקסמו בגלל מחירם אבל התפרקו מהר מאוד והוכיחו שמחיר זה לא הכל (למשל הטאטא סהרה)

פורסם

היי בנאור,

30% זה בהחלט להעביר תקופה יפה בשטח, אני מסכים את הכיוון של לרכוש ג'יפ שיתאים ויהיה נוח גם לכביש.

אני חושב שהמשחק הוא בין רכב שמאופיין בעוצמת שטח וגודל לבין מה שנקרא קרואסאוברים, שהם ג'יפוני קטנים יותר זריזים יותר, שעושים עבודת שטח נהדרת גם כן.לכן היתי נע בין האזורים של סובארו פורסטר או ה-XV כמו שהצעת.

של סובארו הוא רכב שמשלב בצורה נפלאה יכולת בטיחותית בכביש עם זריזות ודינמיות בשטחXV.

כמו כן הוא נבחר לאחרונה לג'יפון הטוב ביותר לשנת 2014.

אני מציע לך לקרוא כמה פרטים עליו:

http://www.calcalist.co.il/local/art...638019,00.html

http://www.mako.co.il/cars-road-tests/Article-f56943933f2c741006.htm

אשמח להמשיך לעזור , אייל :)

• תוכן חדש...